Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doi romani care vindeau bijuterii false au fost retinuti in Rusia

B1 B1,
Doi romani care vindeau bijuterii false au fost retinuti in Rusia

Doi romani care fac parte dintr-un grup infractional specializat in comercializarea unor bijuterii false, au fost retinuti in regiunea Stavropol, din sud-vestul Rusiei. Cativa locuitori din raionul. continuă pe B1

Doi ROMANI au fost retinuti in RUSIA. Vedeti ce infractiuni GRAVE au comis.

Doi romani care fac parte dintr-un grup infractional specializat in comercializarea unor bijuterii false, au fost retinuti in regiunea Stavropol, situata in sud-vestul Rusiei, informeaza Mediafax. Cativa locuitori din raionul Izobilnenski regiunea Stavropol) au anuntat politia ca infractorii le-au luat sume mari de bani. Pe autostrada Izobilnii - Stavropol erau stationate trei vehicule cu numere de inmatriculare din Romania. Suspectii le propuneau soferilor care treceau prin zona sa cumpere .

Doi romani au fost arestati in Croatia dupa ce au jefuit un magazin de bijuterii

Doi cetateni romani au fost arestati in nord-vestul Croatiei dupa ce au spart un magazin de bijuterii, noteaza Croatian Times. Cei doi au fost arestati dupa ce au spart un magazine de bijuterii dintr-un mall.

VIDEO Scandal intre suporteri dupa meciul dintre FC Vaslui si CFR Cluj. Mai multi tineri au fost retinuti

Partida dintre FC Vaslui si CFR Cluj nu a fost lipsita de incidente. La finalul ei, mai multi suporteri ai echipei gazda au fost luati pe sus de jandarmi dupa un conflict cu fanii ceferisti.

Au sperat la o viata mai buna, dar au devenit sclavi. Drama unor romani care au plecat la munca in Italia

Noua romani au fost salvati de carabinierii italieni din mainile unor rapitori care sunt tot romani. Acestia iti momeau victimele cu promisiunea ca vor castiga mii de euro lunar, muncind la o ferma de.

Doi tineri care furau de la Caile Ferate, prinsi de jandarmi.

Doi adolescenti au fost prinsi de jandarmi dupa ce au furat componente de la sistemul de franare al unui vagon de marfa al Cailor Ferate, aflat in conservare in zona garii Bucuresti Triaj, pe care intentionau sa le vanda la centrele de colectare a fierului vechi din zona, informeaza Mediafax. O patrula a Jandarmeriei Capitalei i-a prins, joi seara, pe cei doi tineri, in varsta de 13 ani si, respectiv, 17 ani, acestia avand cu ei un carucior, confectionat artizanal, in care se aflau mai multe .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )