Libnet.ro
UNICEF

19:00

Doi tineri din Arges, cercetati pentru viol. Victima ar fi o fata de 19 ani

Antena3 Antena3,
Doi tineri din Arges, cercetati pentru viol. Victima ar fi o fata de 19 ani

Doi tineri, de 17, respectiv 18 ani, sunt acuzati de o fata de 19 ani ca ar fi violat-o. dupa petrecerea de majorat a unuia dintre ei. Tinerii sunt cercetati sub control judiciar dupa ce au fost. continuă pe Antena3

Doi tineri din Arges sunt cercetati pentru viol. O fata i-a acuzat ca au batjocorit-o dupa petrecerea de majorat a unuia dintre ei

Un tanar de 18 ani si un altul, de 17 ani, sunt acuzati de o fata in varsta de 19 ani ca ar fi abuzat de ea dupa ce au convins-o sa mearga acasa ca unul dintre baieti.

Descoperire uluitoare intr-o padure. Peste ce au dat doi tineri

Doi tineri din Alesd, posesori de autorizati a unor detectoare de metale,au descoperit,intamplator urme istorice de aproximativ 2. 000 de ani, intr-un tezaur de monede). Locul descoperirii se afla.

Sute de monede de argint din epoca romana, gasite in PADURE de doi tineri. INCREDIBIL ce au facut cu comoara (VIDEO)

Tinerii Florin Avram si Cristi Rusu din orasul Alesd, Bihor, sunt foarte pasionati de istorie si sunt posesori autorizati a unor detectoare de metale. Astfel, o vanatoare de comori obisnuita in.

Parchetul Bucuresti a retinut nca un suspect n dosarul agresiunii celor doi jandarmi din Piata Victoriei

Parchetul Bucuresti a retinut un suspect care ar fi participat la cunoscuta agresiune asupra a doi jandarmi, pe 10 august, in Piata Victoriei, informeaza un comunicat al institutiei.

Business report:Bonificatii substantiale din partea statului pentru peste 100.000 de romni; Cum au fost tocati cei 300.000 de euro din afacerea SJU Craiova; Vom avea tren ntre Gara de Nord si Otopeni

Romania a pierdut dreptul de vot in Agentia Spatiala Europeana, pentru ca nu si-a platit cotizatia. Proiectele romanesti sunt blocate. Romania si-a pierdut dreptul de vot in. Parcuri de joaca, dotate cu 32 de panouri solare, care au inghitit 1,5 milioane lei stau in paragina. Daca in 2014, copiii din satele comunei Gropnita se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )