Libnet.ro
UNICEF

10:30

Doi tineri au fost gasiti impuscati intr-un bar din judetul Arad

Adevărul Adevărul,
Doi tineri au fost gasiti impuscati intr-un bar din judetul Arad

Doi tineri din judetul Arad, in varsta de 23 de ani, au fost gasiti, miercuri dimineata, decedati, fiind impuscati, intr-un bar din localitatea aradeana Tarnova. Conform primelor informatii, cei doi au avut o relatie de concubinaj. continuă pe Adevărul

Descoperire macabra in aceasta dimineata, intr-un bar din judetul Arad. Doi tineri au fost gasiti impuscati

Doi tineri din judetul Arad au fost gasiti, miercuri dimineata, decedati, fiind impuscati, intr-un bar din localitatea aradeana Tarnova. Cadavrele au fost gasite de o cunostinta a uneia dintre.

Arad: Doi tineri, gasiti impuscati intr-un bar

Doi tineri din localitatea aradeana Tirnova au fost gasiti impuscati in cap in aceasta dimineata intr-un bar, transmite publicatia locala NewsAr. ro. Cei doi ar fi fost iubiti, potrivit sursei citate.

Accident rutier produs pe fondul neacordarii de prioritate. Doi tineri au fost raniti

Un barbat de 43 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a ignorat un indicator rutier intr-o intersectie si a lovit in plin cu masina pe care o conducea un alt autovehicul care circula regulamentar.

Arad: Doi tineri, gasiti impuscati intr-un bar. Crima, urmata de sinucidere

Doi tineri au fost gasiti impuscati, miercuri dimineata, intr-un bar din localitatea Tarnova, judetu.

Doi copii, rapiti de tatal lor de pe strada: Minorii au fost gasiti in apropiere de ambasada Greciei din Capitala (VIDEO)

Cei doi copii din judetul Prahova, care au fost rapiti de tatal lor de pe strada, au fost gasiti. Minorii au fost descoperiti, alaturi de cel care i-a rapit in apropiere de ambasada Greciei din Capitala,.

Doi copii, RAPITI de tatal lor de pe strada: Minorii au fost gasiti in apropiere de ambasada Greciei din Capitala (VIDEO)

Cei doi copii din judetul Prahova, care au fost rapiti de tatal lor de pe strada, au fost gasiti. Minorii au fost descoperiti, alaturi de cel care i-a rapit in apropiere de ambasada Greciei din Capitala,.

Descoperire SOCANTA in Arad: Doi tineri, gasiti impuscati intr-un bar

Doi tineri au fost gasiti miercuri dimineata impuscati intr-un bar din localitatea aradeana Tarnova, infiormeaza Digi 24. O cunostinta a uneia dintre victime a fost cea care a gasit.

Detalii cutremuratoare legate de tinerii gasiti impuscati intr-un bar din Arad

Cei doi tineri de 23 de ani gasiti impuscati intr-un bar din Arad erau intr-o relatie. Potrivit primelor informatii, ar fi vorba despre o crima, urmata de sinucidere. Se crede ca cei doi s-ar fi.

Cei doi copii rapiti de tatal lor au fost gasiti in Bucuresti. Prima reactie a mamei lor

Cei doi copii rapiti de tatal lor au fost gasiti in Bucuresti, langa ambasada Greciei. Barbatul a fost identificat de jandarmul aflat in postul de paza al ambasadei si fost dus de urgenta la audieri.

Copiii rapiti de tata au fost gasiti

UPDATE - Copiii rapiti de tata au fost gasiti. Cei doi copii din Prahova, un baiat si o fetita de 8, respectiv 10 ani, au fost luati de pe strada de tatal lor, fara acordul mamei. Politistii au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )