Libnet.ro
UNICEF

10:00

Doi tineri indragostiti din Iasi au incercat sa-si puna capat zilelor. Parintii sunt socati. Care e motivul din spate gestului lor

Antena3 Antena3,
Doi tineri indragostiti din Iasi au incercat sa-si puna capat zilelor. Parintii sunt socati. Care e motivul din spate gestului lor

Doi indragostiti de 18 ani din Iasi au incercat sa se sinucida impreuna fiindca familiile lor nu vor ca ei sa mai fie impreuna. Tinerii au plecat de acasa in urma cu cateva zile si s-au cazat. continuă pe Antena3

Doi indragostiti din Iasi au fugit de acasa si au incercat sa se sinucida intr-o pensiune din Suceava

Cei doi tineri, ambii de 18 ani, au incercat sa isi puna capat zilelor pentru ca parintii nu sunt de acord cu relatia lor. indragostitii au inchiriat o camera la o pensiune din Suceava si au inghitit mai multe pastile. Cand li s-a facut rau, tanarul a sunat la 112.

Un politist din Iasi ducea o viata de lux din trafic de droguri

Detalii incredibile ies la iveala, dupa ce un sef de post din Iasi a fost retinut pentru trafic de droguri. Agentul avea o cultura de cannabis de care se ocupa impreuna cu iubita sa. Plantatia era intr-o zona.

Un tanar din Iasi, amenintat cu cutitul de talharit de iubita sa. I-a furat toti banii si telefonul

Un tanar din Iasi a ramas peste noapte acasa la iubita sa, iar in dimineata urmatoare a fost talharit si amenintat de aceasta. Fata a luat un cutit si l-a amenintat sa-i dea banii si telefonul.

Haos pe aeroportul din Iasi. Cursele au fost intarziate si 140 de minute din cauza cetii

Mai multe zboruri inregistreaza intarzieri pe aeroportul din Iasi, de pana la 140 de minute, din cauza cetii. Cea mai mare intarziere o are cursa aeriana Iasi-Bruxelles, respectiv 140 de minute. Alte.

Motivul bizar pentru care doi tineri nu isi doresc copii: Ne dorim sa contribuim la conservarea planetei

Nathalie Guzman si Andres Flu suntfericiti impreuna, dar nu isi doresc sa devina niciodata parinti, dintr-un motiv bizar. intr-o postare pe Facebook, Andres a explicat totul. Cei doi isi doresc.

Doi tineri care i-au terorizat pe proprietarii de masini din Galati au fost arestati. in trei zile, au spart zeci de autovehicule

Un tanar de 26 de ani si un adolescent de 17 ani sunt acuzati de furt calificat, in forma continuata, fiind identificati ca autorii a zeci de furturi din masini prin spargerea geamurilor de la portiere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )