Libnet.ro
UNICEF

07:01

Doi tineri au murit dupa ce au cazut de la fereastra unde faceau sex

B1 B1,
Doi tineri au murit dupa ce au cazut de la fereastra unde faceau sex

Doi tineri din orasul chinezesc Wuhan au murit dupa ce au cazut de la fereastra apartamentului unde faceau sex, transmite The Sun. Se pare ca tragedia s-a petrecut atunci cand geamul s-a spart, iar cei doi au. continuă pe B1

Escrocherie. Doi tineri, arestati dupa ce au inselat peste 40 de persoane, prin anunturi on-line

Doi tineri din Calarasi au fost arestati preventiv dupa ce au inselat peste 40 de persoane, prin anunturi on-line de vanzare a unor bunuri inexistente.

Accident grav in Capitala. Un baiat de 14 ani a murit, dupa ce a cazut cu bicicleta

Un adolescent de 14 ani, caruia i s-a rupt ghidonul bicicletei cand sarea peste o rampa, a murit la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala. Decesul a fost declarat in jurul orei 20. 30, dupa ce copilul a.

Tragedie in Capitala. Un copil de 14 ani a murit, dupa ce ghidonul bicicletei i-a strapuns gatul. Voia sa sara de pe o rampa

Un copil de 14 ani din Capitala a murit dupa ce a cazut cu bicicleta in timp ce incerca sa sara peste o rampa din fata unei banci. Ghidonul bicicletei s-a rupt, iar teava care il sustinea a strapuns gatul.

Nunta in mijlocul protestelor: Doi tineri s-au casatorit in piata Taksim, printre manifestanti

Doi tineri, Barish si Derya Demirici, amandoi profesori, s-au casatorit duminica in piata Taksim din Istanbul, in mijlocul protestatarilor antiguvernamentali. Am participat la aceasta miscare de la inceput.

Bucuresti: Un copil in varsta de 14 ani a murit, dupa o saritura cu bicicleta

Un copil in varsta de 14 ani din Bucuresti a murit, dupa ce a incercat sa sara cu bicicleta peste o rampa, potrivit Mediafax. in momentul sariturii, ghidonul bicicletei s-a rupt iar teava care il sustinea.

FOTO VIDEO Doi tineri s-au casatorit in mijlocul protestelor din Piata Taksim

In mijlocul protestelor antiguvernamentale din Piata Taksim, doi profesori s-au casatorit inconjurati de cateva mii de manifestanti. Ne-am oprit din proteste doar pentru a ne casatori. Acum vom continua sa luptam pentru a ne proteja tara.

Faze tari: Cine sunt cei care ai impanzit tara cu mesajul Basarabia e Romania; O femeie a murit dupa de a fost lovita cu un cos de cumparaturi!; Declaratia unui jurnalist rus despre tezaurul Romaniei. Suntem niste hoti

Isterie la Targu Carbunesti: un piton de 6 metri ar fi scapat de la circ. Panica in Targu Carbunesti, dupa ce in oras s-a raspandit zvonul ca un piton de sase metri a scapat de la un circ. De cateva saptamani, oamenii nu mai ies la iarba verde, copiii nu mai sunt plimbati prin parcuri. Peste 1. 000 de diplome cu Virgina in loc de Virginia, tiparite de o Universitate din SUA. O universitate din Statele Unite e in centrul unui episod comic dupa ce peste 1. 000 de diplome vor trebui sa fie rescrise.

ştiri de la B1

actualitate, 07:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )