Libnet.ro
UNICEF

11:00

Doi tineri au murit intr-un groaznic accident rutier, dupa ce soferul s-a urcat beat la volan fara a detine permis auto

Adevărul Adevărul,
Doi tineri au murit intr-un groaznic accident rutier, dupa ce soferul s-a urcat beat la volan fara a detine permis auto

Doi tineri si-au gasit sfarsitul duminica noapte pe un drum judetean din Buzau, dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat din cauza vitezei. Adrian Iordache 22 de ani) si pasagerul, Cristian Dinu 34 de ani), tot din Scutelnici, au murit pe loc. Adrian Iordache se afla la volanul autoturismului Audi implicat in accident. Niciunul nu avea permis de conducere. continuă pe Adevărul

Doi tineri au murit intr-un accident produs langa Pogoanele

Accident, luni dimineata, pe un drum din judetul Buzau. Doi tineri, de 22 si 24 de ani, au murit dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in afara soselei. Unul dintre morti era din Pogoanele, celalalt din judetul Ialomita.

Doi politisti din Braila au murit intr-un accident rutier, in timpul serviciului de patrulare

Doi politisti - un barbat si o femeie - din cadrul Sectiei 4 Politie Rurala Ianca - IPJ Braila au decedat, marti seara, in urma unui accident rutier, petrecut in timp ce se aflau intr-o misiune de patrulare. Se pare ca autospeciala cu care se aflau in patrulare a iesit de pe sosea si s-a izbit de un copac, dupa care a luat foc.

MAE: Patru romani au murit intr-un accident rutier in Italia, alti trei au ajuns la spital

Opt romani au fost implicati intr-un grav accident produs in Italia, in urma caruia 4 au murit, iar 3 au fost raniti si au ajuns la spital, precizeaza MAE. Un alt roman este in afara oricarui pericol.

Zi neagra pe soselele din Teleorman. Un alt accident rutier s-a soldat cu trei morti

Un alt accident rutier s-a produs sambata, 6 iunie, pe DN 6, intre localitatile Vaceni si Vitanesti. Din pacate, 3 persoane au murit. intr-o singura zi, in Teleorman au murit 5 oameni in doua accidente rutiere.

Patru romani, intre care doi copii, morti intr-un accident in Italia. Alti trei cetateni romani au fost raniti

Patru cetateni romani, intre care doi copii cu varsta de 10 luni, respectiv 10 ani, au murit intr-un accident produs pe autostrada A 1, in zona provinciei Arezzo din Italia. Alti trei romani implicati in acelasi accident au fost raniti.

Accident rutier produs de un tanar baut. A lovit un pieton cu masina si a parasit locul faptei

Un tanar a urcat baut la volan si a produs un accident rutier, in apropiere de Orastie. A fugit insa de la locul faptei.

Accident rutier provocat de un sofer de ambulanta beat

Un angajat al Serviciului Judetean de Ambulanta Ialomita a provocat duminica noapte un accident rutier, pe raza localitatii Andrasesti. La fata locului, politistii au descoperit ca soferul salvarii era baut, avand o alcoolemie de 0. Barbatul a lovit cu ambulanta doua animale care au decedat in urma impactului.

Accident cumplit in Buzau. Doi tineri au murit, dupa ce s-au rasturnat cu masina

Accident cumplit, luni dimineata, pe un drum din judetul Buzau. Doi tineri, de 22 si 24 de ani, si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau s-a rasturnat in afara soselei.

Doi oameni au murit intr-un accident in Rosiori de Vede: Soferul avea alte preocupari la volan

Doi oameni au murit, iar un altul a fost ranit, in aceasta dimineata, intr-un grav accident rutier produs pe DN 6, la Rosiori de Vede, judetul Teleorman.

Doi morti si un ranit in urma unui accident rutier pe DN 6, in judetul Caras-Severin

Doua persoane au murit, iar o a treia a fost ranita usor, in urma unui accident rutier care a avut loc marti pe DN 6.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )