Libnet.ro
UNICEF

10:45

Doi tineri, retinuti pentru furt dintr-o locuinta din Chisinau

Adevărul Adevărul,
Doi tineri, retinuti pentru furt dintr-o locuinta din Chisinau

Doi tineri de 24 ani si, respectiv, 27 de ani, originari din raioanele Floresti si Straseni, au fost retinuti pentru comiterea unui furt din locuinta. Acestia au patruns int-o casa amplasata pe strada Pietrariei din Chisinau, de unde au sustras mai multe bunuri materiale, cauzand un prejudiciu proprietarilor, in suma de 14. 150 lei. continuă pe Adevărul

Sistemul pentru plata taxelor rutiere din Ungaria va fi indisponibil sambata-duminica noapte (MAE)

Ministerul Afacerilor Externe ii atentioneaza pe cei care calatoresc in Ungaria ca sistemul pentru plata taxelor rutiere din Ungaria nu va fi disponibil incepand cu data de 10 august 2019, orele 23:00 pana la data de 11 august 2019, cel tarziu pana la ora 03:00, anunta Mediafax.

Aplicatia care reduce drastic accidentele rutiere provocate de textingul la volan. Este creata de doi tineri romani, iar un gigant IT ar vrea s-o cumpere

Andreea Alice Dragusin si Marian Leica, ambii studenti in anul I, respectiv anul IV la Facultatea de Inginerie din Galati, specializarea Informatica Aplicata in Ingineria Materialelor, au creat recent o aplicatie care se monteaza la bordul masinii si care poate identifica anumite tipare comportamentale ale soferului.

Patru tinere, tinute cu forta intr-o camera de hotel. Trei barbati au fost retinuti pentru sechestrare si proxenetism

Trei bucuresteni, cu varste cuprinse intre 19 si 29 ani, au fost retinuti de catre politisti pentru lipsire de libertate si proxenetism, in urma sesizarii facute la 112 de catre mama unei tinere obligate s?.

Anuntul Digi pentru toti clientii: orasele din Romania in care o sa ai 5G

Digi a promis 5G pentru 2019 si deja are cateva orase pe lista. Totodata, in oferta sa sunt si telefoane compatibile cu noul standard, ca sa ai pe ce sa descoperi cea mai mare viteza a.

DATE IEA PENTRU PRIMELE SASE LUNI DIN 2019: Cererea globala de petrol, in cel mai lent ritm de crestere de dupa 2008

Cererea globala de petrol a inregis-trat, in primul semestru din acest an, cel mai lent ritm de crestere incepand de la criza financiara din 2008, pe fondul sporirii semnelor de scadere a activitatii economice pe plan global si al escaladarii tensiunilor comerciale dintre SUA si China, se arata intr-un raport publicat, vineri, de Agentia Internationala a Energiei IEA), transmite Reuters, citata de Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )