Libnet.ro
UNICEF

11:45

Doi turisti olandezi, blocati in Muntii Bucegi din cauza vremii

Hotnews Hotnews,
 Doi turisti olandezi, blocati in Muntii Bucegi din cauza vremii

Salvamontistii din Busteni intervin, miercuri, pentru salvarea a doi turisti din Olanda care au fost surprinsi de vremea rea in Muntii Bucegi, pe munte fiind viscol, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Si-a tinut fiica in brate in timp ce se stingea din cauza cancerului, dar la cativa ani de la aceasta tragedie s-a intamplat ceva infiorator

In 2010, fiica ei se stingea din viata din cauza cancerului, desi facuse eforturi uriase sa stranga o suma uriasa pentru a o putea opera in Statele Unite. Lupta ei disperata i-a adus si titlul de Mam.

Autocar rasturnat pe camp din cauza tornadei, in Calarasi. A fost activat planul rosu de interventie. Sunt sapte victime

Un autocar s-a rasturnat pe Autostrada Soarelui din cauza vantului. A fost declansat planul rosu de interventie. Stire in curs .

Comisia Europeana AVERTIZEAZA Romania din cauza problemelor din Justitie. Colegiul Comisarilor a fost informat

Uniunea Europeana va actiona rapid in relatia cu Romania din cauza problemelor statului de drept, a afirmat, marti, purtatorul de cuvant al Comisiei Europene, relateaza stiripesurse. ro, care citeaza agentia d.

Doua avioane au ratat aterizarea la Bucuresti, din cauza vanturilor puternice

Vremea pune probleme si avioanelor care ar fi trebuit sa aterizeze la Bucuresti. O cursa Tarom dinspre Barcelona si una BlueAir dinspre Dublin au ratat aterizarea din cauza vanturilor puternice. Citeste.

VIDEO Mai multe masini au tras pe dreapta pe DN 1, in Comarnic, din cauza grindinei

Mai multe masini s-au oprit, duminica, pe DN 1, in zona localitatii Comarnic, din cauza grindinei, relateaza Mediafax. Meteorologii au emis avertizari ca in cea mai mare parte a tarii vor fi perioade de instabilitate in prima zi de Paste.

Tarile din Europa centrala si de est, inclusiv Romania, si-au majorat cheltuielile militare din cauza amenintarii Rusiei

State din Europa centrala si de est, printre care si Romania, si-au majorat cheltuielile pentru aparar , in mare parte din cauza perceptiei tot mai acute privind amenintarile din partea Rusiei, arata un raport realizat de International Peace Research Institute din Stockholm, citat de euronews.

Peste 270 de membri ai sectiilor de votare din Indonezia au murit din cauza epuizarii

Peste 270 de membri ai sectiilor de votare din Indonezia au murit, iar alti aproape 2. 000 s-au imbolnavit din cauza epuizarii cauzate de numararea buletinelor de vot in cadrul alegerilor de pe 17 aprilie, informeaza Reuters. Autoritatile din aceasta tara au decis ca pe data de 17 aprilie sa aiba loc, simultan, alegerile prezidentiale, cele parlamentare si cele regionale, cu scopul de a reduce costurile, potrivit Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )