Libnet.ro
UNICEF

18:15

Romania, al doilea cel mai mare exportator de grau in Egipt

Antena3 Antena3,
Romania, al doilea cel mai mare exportator de grau in Egipt

Egiptul, cel mai mare importator de grau la nivel mondial, a cumparat in a doua jumatate a anului 2,9 milioane de tone de grau, Romania fiind a doua mare piata de achizitii pentru autoritatile egiptene, cu. continuă pe Antena3

Romania are cel mai mare TVA la alimente, dintre toate tarile din regiune

Cand vine vorba de mancare, romanii dau cea mai mare parte a veniturilor pentru a avea cat mai multe pe masa. Tendinta este cu atat mai mare acum, in perioada sarbatorilor. Buzunarele romanilor se golesc mult.

Ce film a obtinut cel mai mare succes din toate timpurile in box office-ul romanesc

Filmul Hobbitul: Batalia celor cinci ostiri, lansat pe 19 decembrie in cinematografele din Romania, a avut peste 148. 000 de spectatori in weekend-ul premierei si incasari de peste 869. 000 de dolari. Acesta a devenit filmul cu cel mai bun opening weekend din Romania din toate timpurile.

Romania este al doilea mare exportator de grau in Egipt: Franta, principalul exportator

Romania este a doua mare piata de achizitii pentru autoritatile egiptene, cu livrari de 780. 000 tone grau. Egiptul, cel mai mare importator de grau la nivel mondial, a cumparat in a doua jumatate a anului 2,9.

Romania este al doilea mare exportator de grau in Egipt, inaintea Rusiei

Egiptul, cel mai mare importator de grau la nivel mondial, a cumparat in a doua jumatate a anului 2,9 milioane de tone de grau, Romania fiind a doua mare piata de achizitii pentru autoritatile egiptene, cu livrari de 780. 000 tone, scrie Mediafax .

Cel mai vizionat film din 2014, in Romania

Lupul de pe Wall Street, cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, The Wolf of Wall Street, in original), s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014. Locul al doilea i-a revenit peliculei Interstellar, de Christopher Nolan, cu peste 290.

Lupul de pe Wall Street, de Martin Scorsese, cel mai vizionat film in Romania in anul 2014

Cel mai recent film al cineastului american Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street, s-a clasat pe primul loc in preferintele romanilor, cu aproape 300. 000 de spectatori in 2014, locul al doilea revenindu-i.

Cel mai bun telefon LG din 2013 primeste Android 5.0 Lollipop

LG G2, cel mai bun telefon LG din 2013 si unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri ale anului trecut, vaprimi in viitorul apropiat Android 5. 0 Lollipop. Android 5. 0 Lollipop isi face aparitia pe un numar din ce in ce mai mare de dispozitive. LG a fost printre primele companii care au lansat actualizarea la cea mai noua versiune a sistemului de operare de la Google. La acest moment, majoritatea modelelor LG G3 ruleaza Android 5. 0 Lollipop, iarpana la finalul anului sunt [].

Ce a facut fostul presedinte cu darurile primite in 2014. Cel mai scump a fost o icoana in valoare de 700 de euro

Traian Basescu a primit in 2014 cadouri in valoare de 1. 895 de euro, cel mai scump fiind o iconita de argint, de 700 de euro, dar fostul presedinte nu a pastrat niciunul dintre bunurile primite cu ocazia unor.

Cel mai calduros Ajun din ultimele doua DECENII. Azi, temperaturile ajung si la 20 de GRADE

Meteorologii spun ca acesta este cel mai cald Craciun din ultimele doua decenii si jumatate. Temperaturile sunt specifice primaverii, iar soarele va straluci in aproape toata tara:in Dobrogea si.

Cu trei Galaxy S5, Samsung a creat poate cel mai ciudat sau mai interesant om de zapada [VIDEO]

Samsung Galaxy S5 rezista la apa si in caz ca ai uitat asta, compania iti aduce aminte printr-un videoclip cel putin interesant. Partea proasta e ca desi rezista la apa,nu este singurul. Samsung Galaxy S5 e telefonul vedeta al sud-coreenilor si cel mai mult i-au laudat rezistenta la apa. Cum iarna apa devine, de regula, gheata sau zapada, Samsung s-a gandit sa se mai laude inca o data cu telefonul sau si rezistenta sa intr-un mod inedit. Asa a rezultatun [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )