Libnet.ro
UNICEF

21:00

Al doilea cel mai puternic om din Coreea de Nord ar fi intrat in dizgratie, sustin serviciile de informatii sud-coreene

Antena3 Antena3,
Al doilea cel mai puternic om din Coreea de Nord ar fi intrat in dizgratie, sustin serviciile de informatii sud-coreene

Jang Song Thaek, considerat al doilea cel mai puternic om din Coreea de Nord si unchiul liderului Kim Jong Un, ar fi intrat in dizgratie si si-a pierdut toate functiile pe care le detinea, sustin serviciile de. continuă pe Antena3

Faceti cunostinta cu cel mai puternic om de pe planeta. A tras 12 masini pe o distanta de 5 metri cu ajutorul unei franghii

Un lituanian a batut recordul mondial la cele mai multe masini trase de un singur om. Barbatul in varsta de 38 de ani a intrat in Cartea Recordurilor dupa ce a tras 12 masini pe o distanta de 5 metri cu .

Ce e mai rau abia acum va veni. Cel mai puternic om din lume se pregateste de DEZASTRU

Jurnalistul Glenn Greenwald, prin intermediul caruia Edward Snowden a facut dezvaluiri despre sistemul de supraveghere cibernetic american, a declarat pentru editia de miercuri a Telerama ca mai multe documente.

Platini: Cel mai disputat Balon de Aur din istorie

Michel Platini, presedintele UEFA, considera ca Balonul de Aur din 2013 este cel mai disputat din istorie si ca va fi o decizie foarte dificila pentru acordarea acestuia.

Riscul de creditare al Ucrainei a crescut la cel mai ridicat nivel din Europa

Obligatiunile Ucrainei s-au prabusit, randamentul acestora a atins un nivel record, iar riscul de creditare a devenit cel mai ridicat din Europa, dupa ce autoritatile de la Kiev au folosit forta pentru a dispersa protestatarii care il contesta pe presedintele Viktor Ianukovici, relateaza Bloomberg.

FOTO Cel mai mare oras din turta dulce a intrat in Cartea Recordurilor

Americanul Jon Lovitch a reusit sa intre in Cartea Recordurilor, dupa ce a gatit cel mai mare oras din turta dulce, a carui greutate depaseste o tona si jumatate.

Sofia Vergara, cel mai bine platit actor de televiziune! A castigat o avere in ultimul an!

Sofia Vergara a fost desemnata, pentru al doilea an consecutiv, cel mai bine platit actor de televiziune din Statele Unite. Actrita columbiana din Modern Family a castrigat intre iunie 2012 si iunie 2013 suma de 30 de milioane de dolari. Sofia primeste 175. 000 de dolari pentru un episod din Modern Family, iar restul banilor provin din contracte de imagine.

HOT! Union J isi declara iubirea in cel mai nou videoclip, pentru piesa Loving You is Easy!

Asa cum era de asteptat, cel mai recent single al baietilor de la Union J avea sa beneficieze si de un videoclip oficial a carui premiera a avut loc in urma cu doar cateva ore. Loving You Is Easy este cel de-al treilea single extras de pe albumul de debut eponim al formatiei. Jocul de .

Bourceanu a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman al anului, iar Laurentiu Reghecampf, cel mai bun antrenor

Capitanul echipei Steaua, mijlocasul Alexandru Bourceanu, a fost desemnat, marti seara, cel mai bun fotbalist roman al anului 2013, in timp ce Laurentiu Reghecampf a fost desemnat cel mai bun antrenor, in cadrul.

Euro, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 saptamani. Vezi cursul BNR

Referinta BNR a urcat miercuri la 4,4715 lei/euro, cel mai ridicat nivel din ultimele 11 saptamani. Banca Nationala a stabilit miercuri, 4 decembrie, un curs de referinta de 4,4715 lei/euro, cu 0,31 bani mai.

Actiunile marilor companii europene au inregistrat cel mai mare declin dupa luna august

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de marti cu cel mai mare declin dupa luna august, informeaza Bloomberg. in aceasta saptamana, investitorii asteapta date privind piata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )