Libnet.ro
UNICEF

12:15

Un al doilea denuntator a aparut in cazul anchetei din SUA in care este implicat Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 Un al doilea denuntator a aparut in cazul anchetei din SUA in care este implicat Donald Trump

Un al doilea denuntator a aparut in cazul anchetei parlamentare din SUA in care este implicat presedintele american Donald Trump, potrivit avocatilor care il reprezinta pe primul, scrie Mediafax citand BBC. continuă pe Hotnews

Adolescenta de 16 ani din Cluj, care disparuse dupa ce a plecat la scoala, a fost gasita pe un camp. Informatiile socante gasite de anchetatori

Apar noi informatii despre tanara de 16 ani din Cluj care a disparut dupa ce a plecat la scoala. Dupa numeroase cercetari si cautari, ea a fost gasita ieri, abandonata pe un camp. Politistii care au.

O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Ialomita. Care e starea celorlalte victime

O tanara de 19 ani, implicata in accidentul din Ialomita, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, se zbate intre viata si moarte. Care este starea victimelor? O tanara de 19 ani se zbate intre viata si moarte, dupa accidentul din Sfantu Gheorghe, Ialomita Accident grav de circulatie, produs sambata, 5 octombrie, in jurul .

Ion Iliescu, internat de urgenta la Spitalul Elias din Capitala. Care e starea fostului presedinte al Romaniei

Fostul presedinte al Romaniei a fost adus de urgenta, in urma cu scurt timp, la Spitalul Elias din Capitala, potrivit Romania TV. Pana in acest moment, nu se stie exact starea fostului sef de stat, in varsta de 89 de ani. in ultima perioada, Ion Iliescu a mers de mai multe ori la unitatea sanitara .

Donald Trump este increzator ca va castiga urmatoarele alegeri prezidentiale din SUA

Presedintele american Donald Trump a declarat vineri ca este increzator ca va castiga alegerile prezidentiale, care vor avea loc in 2020, adaugand ca democratii vor scadea in sondaje din cauza anchetei pe care au demarat-o in legatura cu Ucraina, relateaza Mediafax citand Dpa.

Imagini sfasietoare in cazul carnagiului din Ialomita. Familiile isi iau acasa mortii de la morga. Suferinta crunta

Sunt scene sfasietoare cu familiile victimelor din apropiere de Urziceni. Rudele au venit sa ridice trupurile neinsufletite de la Institutul de Medicina Legala. Este vorba despre cele zece persoane care si-au.

Perchezitii in Capitala pentru capturarea unui suspect in cazul crimei din Piata Constitutiei

O actiune a politiei in care sunt implicate zeci de echipaje, fiind facute 20 de perchezitii, are lo.

Criminal cautat de sute de politisti in Bucuresti, in cazul tragediei din Piata Constitutiei. Masini si mai multe case, controlate la sange

Perchezitii de amploare ale politiei in aceasta dimineata in zona Pipera - Lacul Tei, intr-un cartier rau famat. Potrivit unor surse, politistii care il cauta pe cel care a ucis un om in piata.

Sute de mascati si politisti in Capitala. Se cauta suspectul in cazul crimei din Piata Constitutiei

Zona Petricani - Lacul Tei este impanzita de sute de politisti si mascati. Oamenii legii il cauta pe cel care a omorat in bataie un barbat de 30 de ani in Piata Constitutiei, in timpul unei rafuieli cu bate si sabii dintre doua clanuri rivale.

Un antrenor de box din Capitala, suspect in cazul crimei din Piata Constitutiei, a fost retinut

Un antrenor de box din Bucuresti, Romeo Paun, a fost retinut, vineri seara, pentru omor, in cazul crimei din Piata Constitutiei, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Politiei Capitalei. La iesirea de la audieri, barbatul a negat acuzatiile.

Suspectii in cazul crimei din Piata Constitutiei, ridicati si audiati: Aici e mafie mare

Opt suspecti au fost ridicati vineri si dusi la audieri, pentru crima din fata Parlamentului, de la inceputul saptamanii. Indivizii au fost cautati de politisti in cartierul Tei din Capitala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )