Libnet.ro
UNICEF

01:05

Imagini sfasietoare in cazul carnagiului din Ialomita. Familiile isi iau acasa mortii de la morga. Suferinta crunta

Antena3 Antena3,
Imagini sfasietoare in cazul carnagiului din Ialomita. Familiile isi iau acasa mortii de la morga. Suferinta crunta

Sunt scene sfasietoare cu familiile victimelor din apropiere de Urziceni. Rudele au venit sa ridice trupurile neinsufletite de la Institutul de Medicina Legala. Este vorba despre cele zece persoane care si-au. continuă pe Antena3

Noi informatii despre victimele carnagiului din Ialomita, internate la spitalul Bagdasar Arseni, din Capitala

Apar noi informatii despre starea pacientilor internati la Spitalul Bagdasar Arseni, din Capitala, in urma carnagiului din Ialomita, unde zece persoane si-au pierdut viata. Potrivit unor surse, cele patru.

Noi detalii despre victimele carnagiului din Ialomita. Unde voiau sa ajunga persoanele din microbuz

Victimele carnagiului din Sfantu Gheorghe, Ialomita erau angajate ale lantului de magazine Mega Image si lucrau in Bucuresti. in microbuz se aflau 16 persoane, iar noua dintre ele au murit pe loc in urma cump.

Imagini cu victimele accidentului din Ialomita si microbuzul, cu putin timp inainte de accident

Imagini cu victimele accidentului din zona localitatii Sfantu Gheorghe, Ialomita, si microbuzul, cu putin timp inainte de accident. Imagini cu victimele accidentului de sambata dimineata din Ialomita si microbuzul, cu putin timp inainte de accident Un accident grav de circulatie, in urma caruia si-au pierdut viata 10 oameni, s-a produs sambata, 5 octombrie, in jurul .

Cine este soferul care a provocat accidentul din Ialomita: Barbatul isi luase o cafea chiar inainte de producerea tragediei (VIDEO)

Soferul de TIR implicat in accidentul grav din Ialomita, soldat cu 10 morti, a oprit cu trei kilometri inainte de a intra pe contrasens. Potrivit Ministerului Transportului, barbatul s-ar fi oprit la un popas.

Marturii sfasietoare de la locul accidentului din Ialomita. Sotul unei victime, in pijamale la locul tragediei

Marturii sfasietoare de la locul accidentului din Ialomita, produs sambata dimineata. Sotul unei victime, in pijamale la locul tragediei. Marturii sfasietoare de la locul accidentului din Ialomita Un accident grav s-a produs sambata dimineata, 5 octombrie, in jurul orei 05:00, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un microbuz si .

Controverse dupa accidentul cu 10 morti. Cine a fost de vina pentru carnagiul din Ialomita

Controversele carnagiului din Ialomita in care zece persoane si-au pierdut viata se adancesc tot ma mult, in timp ce anchetatorii banuiesc ca soferul TIR-ului care a izbit microbuzul plin cu oameni, ar fi.

Controverse dupa accidentul cu 10 morti. Cine a fost de vina pentru carnagiul din Ialomita

Controversele carnagiului din Ialomita in care zece persoane si-au pierdut viata se adancesc tot ma mult, in timp ce anchetatorii banuiesc ca soferul TIR-ului care a izbit microbuzul plin cu oameni, ar fi.

Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita. Motivul producerii tragediei. Soferul TIR-ului si cel al microbuzului au decedat

Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita, produs sambata dimineata. Motivul producerii tragediei. Soferul TIR-ului si cel al microbuzului au decedat. Primele imagini de la accidentul cu 10 morti din Ialomita Accident grav de circulatie produs sambata, 5 octombrie, pe DN 2A Slobozia-Urziceni, in zona localitatii Sfantu Gheorghe, comuna Balaciu, intre un .

Ce voia sa faca soferul de TIR chiar in ziua in care si-a pierdut viata in tragedia din Ialomita

Noi informatii au aparut in cazul tragediei din Ialomita, inregistrat in aceasta dimineata pe DN 2A, in localitatea Sfantu Gheorghe, judetul Ialomita. Se pare ca soferul avea planuri pentru ziua in care.

Momente cumplite, la Institutul de Medicina Legala. Familiile victimelor accidentului din Ialomita si-au luat acasa mortii

Imagini de-a dreptul sfasietoare cu familiile celor zece oameni nevinovati care s-au stins din viata in carnagiul de la Ialomnita. Surefinta de pe chipul lor este incomensurabila, iar scenele surprinse sunt terifiante. Carnagiul de la Ialomnita: Familiile victimelor au venit la INML Momente sfasietoare pentru familiile celor zece victime din carnagiul din Ialomnita. Ieri, 5 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )