Libnet.ro
UNICEF

11:30

Un al doilea miner ranit la mina Lupeni a murit

B1 B1,
Un al doilea miner ranit la mina Lupeni a murit

Unul dintre cei doi mineri care supravietuisera accidentului de joi de la mina Lupeni a muritvineri seara. Este vorba despre tanarul de 24 de ani care fusese adus la Spitalul Floreasca din Capitala,. continuă pe B1

Al doilea miner de la Lupeni a murit la spital

Al doilea miner prins sub pamant in mina Lupeni a murit la spital. Acesta era internat la Spitalul Floreasca din Capitala. Minerul a fost victima unui sindrom de strivire extrem de grav, sindrom.

VIDEO Accident la Mina Lupeni: Primii doi dintre minerii blocati in subteran au fost scosi la suprafata. Cel de-al treilea nu prezinta semne vitale

Primul miner dintre cei trei blocati in Mina Lupeni dupa surparea tavanului unui abataj, a fost scos la suprafata, fiind preluat de o ambulanta SMURD. Dupa aproximativ o ora si cel de-al doilea miner a fost adus la suprafata, starea lui fiind stabila.

Ministrul Energiei anunta gasirea celui de-al doilea miner in subteranul Minei Lupeni

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a anuntat ca un al doinea miner surprins in subteranul Minei Lupeni de surparea tavanului unui abataj a fost gasit de salvatori, urmand sa fie scos la suprafata. La fel ca primul gasit, si cel de-al doilea ortac este constient si cooperant, potrivit News. ro.

Minerul ranit la Mina Lupeni si adus la Spitalul Floreasca din Capitala a decedat

ACTUALIZARE 21:56 Toma Petcu: Ministerul Energiei va elabora o hotarare de guvern prin care va acorda sprijin financiar familiilor indoliate Ministrul Energiei, Toma Petcu, a trimis un mesaj de condoleante in aceasta seara, dupa anuntul decesului celui de-al doilea miner implicat in accidentul din Mina Lupeni, precizand ca institutia pe care o conduce va acorda sprijin financiar familiilor indoliate. ------------ Minerul ranit joi in urma surparii de la Mina Lupeni si adus la Spitalul Floreasca din Capitala a decedat.

VIDEO Accident la Mina Lupeni. Un miner a murit, alti doi sunt raniti, unul grav. Operatiunea de salvare a durat peste 15 ore

Doi dintre cei trei mineri prinsi in subteran au fost salvati de echipele de interventie: primul dintre este in stare grava, cu multiple traumatisme si fracturi, se afla in coma indusa si a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, in timp ce cel de-al doilea miner scos din subteran are rani superficiale. Cel de-al treilea dintre ei, gasit in jurul orei 5, nu a putut fi resuscitat. Tavanul galeriei miniere s-a prabusit joi, in jurul orei 14.

FOTO VIDEO Accident la Mina Lupeni: Un miner a fost scos la suprafata mort. Ceilalti doi ortaci sunt raniti, unul fiind in coma. Operatiunea de salvare a durat peste 15 ore

Unul dintre mineri a fost scos la suprafata mort, dupa 15 ore de cautare. Primul miner scos din subteran joi noaptea este in stare foarte grava, iar urmatoarele ore sunt hotaratoare, conform medicilor de la Spitalul Floreasca, iar cel de-al doilea miner are rani usoare si a fost internat la Spitalul Petrosani.

FOTO VIDEO Accident la Mina Lupeni: Unul dintre cei trei mineri a fost scos la suprafata mort. Cum s-a derulat operatiunea de salvare

Unul dintre mineri a fost scos la suprafata mort, dupa 15 ore de cautare. Primul miner scos din subteran joi noaptea este in stare foarte grava, iar urmatoarele ore sunt hotaratoare, conform medicilor de la Spitalul Floreasca, iar cel de-al doilea miner are rani usoare si a fost internat la Spitalul Petrosani.

Accident la Mina Lupeni: Primul dintre minerii blocati in subteran a fost scos la suprafata

Primul miner dintre cei trei blocati in Mina Lupeni dupa surparea tavanului unui abataj, a fost scos la suprafata, fiind preluat de o ambulanta SMURD, potrivit news. ro. Salvatorii urmeaza sa reintre in subteran pentru a-l scoate la suprafata pe cel de-al doilea miner prins in subteran si sa il caute pe cel de-al treilea.

Interventie dramatica la Mina Lupeni. Doi dintre minerii blocati in subteran, gasiti in viata. Cautarile continua pentru al treilea miner

UPDATE -Echipele de interventie din mina Lupeni au ajuns la al doilea miner blocat in subteran, care este sanatos si poate comunica cu salvatorii, a declarat, joi seara, Toma Petcu, ministrul Energiei,.

Promisiuni dupa tragedie: Ministrul Energiei promite ca mina Lupeni va fi consolidata

Ministrul Energiei a promis ca mina Lupeni va fi consolidata. Promisiunea vine a doua zi dupa moartea unui miner si ranirea altor doi, in urma prabusirii unei galerii. Unul dintre raniti e in stare.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )