Libnet.ro
UNICEF

01:05

Al doilea oras din Romania care va avea metrou. Investitia incepe in acest an

Antena3 Antena3,
Al doilea oras din Romania care va avea metrou. Investitia incepe in acest an

Proiectul de buget al municipalitatii timisorene pentru anul 2018 va intra luni in dezbatere publica, printre investitii propuse a demara in acest an numarandu-se si realizarea unui sistem de transport urban i. continuă pe Antena3

Autostrada din Romania care NU E GATA nici dupa 14 ani

Romania a depasit recordul oricarei tari la capitolul autostrazi neterminate si cel mai bun exemplu este tronsonul Suplacu de Barcau Bors, construirea caruia dureaza de 14 ani de zile. Constructia.

Uber lanseaza un nou serviciu in Romania. Bucuresti va fi primul oras din Europa Centrala si de Est in care va fi disponibil

Uber va lansa pe piata din Romania serviciul UberGREEN care va pune la dispozitia clientilor masini 100% electrice. Serviciul va fi disponibil in Bucuresti, fiind primul oras din Europa Centrala si de Est care.

Primul oras din Romania care plateste chiria saracilor. Cine va beneficia

Intre 400 si 500 de persoane ar urma sa beneficizeze de pe urma urma acestei masuri. Cei vizati vor fi subventionati cu sume curprinse intre 900 si 1. 400 de lei.

Peste 20 de experti in administratie publica, din Franta si din Romania, participa la Intalnirile Europene din Transilvania

Peste 20 de experti in administratie publica, din Franta si din Romania, vor lua cuvantul in cadrul celei de-a opta editii consecutive a Intalnirilor Europene din Transilvania RET), care va avea loc pe 14 martie la Cluj Napoca si pe 15 si 16 martie 2018 la Alba Iulia.

Guvernul a adoptat conditiile prin care Armata va cumpara corvete construite intr-un santier naval din Romania, la pachet cu modernizarea fregatelor. Costul programului: 1,6 miliarde de euro

Armata va cumpara patru corvete mutifunctionale si va moderniza cele doua fregate tip T22R din dotarea fortelor Navale, dupa ce Guvernul a adoptat HG-ul ce stabileste condiitiile specifice a procedurii de achizitie. Valoarea totala a proiectului de investitii este de circa 1,6 mld. Euro, inclusiv TVA si presupune construirea intr-un interval de sapte ani a celor patru corvete intr-un santier naval din Romania, prima urmand a fi livrata dupa 3 ani.

Forumul Judecatorilor: Risc de colaps al magistraturii din Romania/ 2000 de oameni vor pleca imediat din sistem, inclusiv 90% din judecatorii Inaltei Curti, iar alti 2000 in urmatorii cinci ani

Corpul magistratilor va fi redus in proportie de cel putin 25% pe termen foarte scurt), va fi deprofesionalizat, prin renuntarea la examenele de promovare meritocratice, va fi surmenat, prin cresterea volumului de activitate, si va fi putea fi controlat prin seful Inspectiei Judiciare si prin Sectia speciala pentru cercetarea infractiunilor din justitie din cadrul PiCCJ, se arata intr-un raport dat publicitatii de Forumul Magistratilor din Romania. Acestea ar fi efectele combinate ale unor reglementari votate in legile justitiei, despre care FRJ spune ca pot fi dezastruoase pentru magistratura din Romania. 2000 de magistrati ar urma sa paraseasca imediat sistemul, inclusiv 90% din judecatorii Inaltei Curti iar alti 2000 vor pleca in urmatorii cinci ani, in primul rand din cauza coborarii pragului de vechime la acordarea pensiei de serviciu de la 25 la 20 de ani, fara limita de varsta. Citeste si Bomba cu ceas din legile justitiei care va goli parchetele si instantele superioare. Apare o noua categorie de tineri pensionari in justitie.

Cum le vinde Viktor Orban ungurilor iluzia ca a rezolvat importul de gaze din Romania

Ungaria va semna in curand un acord care ii va permite sa importe anual 4 miliarde de metri cubi de gaze naturale din Romania, pentru urmatorii 15 ani, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute premierul ungar Viktor Orban. La ce se refera Viktor Orban, premierul aflat in campanie electorala si care proclama sfarsitul dependentei de gazele rusesti? E vorba, de fapt, despre un acord privind utilizarea viitorului gazoduct BRUA, care nu garanteaza insa intreaga cantitate de 4 miliarde metri cubi de gaze va fi exportata in Ungaria. Odata ce Romania va fi legata de piata vest-europeana via Ungaria - Austria, gazele romanesti vor fi cumparate de consumatorul care va oferi cele mai bune conditii.

Federatia Patronala Petrol si Gaze: ANRM aproba un pret de referinta pentru redevente, care nu reflecta realitatile pietei din Romania

Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG) dezaproba decizia Agentiei Nationale pentru Resurse Minerale ANRM) de stabilire a pretului de referinta la gaze naturale calculat in functie de preturile de tranzactionare de pe hub-ul CEGH din Viena, in baza unui studiu realizat de Universitatea de Petrol Gaze Ploiesti, care nu reflecta realitatile pietei din Romania, se arata intr-un comunicat al federatiei.

invinsa de sistem: Eleva care a criticat fara retineri invatamantul din Romania a anuntat ca pleaca din tara

Anna Andronache, eleva din Targoviste devenita celebra pentru mesajele pe care le publica pe Facebook, si prin care critica sistemul de educatie din Romania, a anuntat ca va pleca din tara impreuna cu.

invinsa de sistem: Eleva care a criticat fara retineri invatamantul din Romania a anuntat ca pleaca din tara

Anna Andronache, eleva din Targoviste devenita celebra pentru mesajele pe care le publica pe Facebook, si prin care critica sistemul de educatie din Romania, a anuntat ca va pleca din tara impreuna cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )