Libnet.ro
UNICEF

06:15

Al doilea transplant pulmonar din Romnia va fi efectuat marti dimineata la Spitalul Sfnta Maria din Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 Al doilea transplant pulmonar din Romnia va fi efectuat marti dimineata la Spitalul Sfnta Maria din Bucuresti

Al doilea transplant pulmonar din Romania va fi efectuat marti dimineata la Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti, acelasi spital unde a avut loc si primul transplant de plaman din tara noastra, pe data de 18 aprilie. Echipa de medici va fi condusa de chirurgul Igor Tudorache, seful Centrului de transplant pulmonar din Hanovra cel mai mare din Germania), acelasi medic care, impreuna cu chirurgi de la Spitalul Sfanta Maria, a efectuat si primul transplant de plaman din Romania. continuă pe Hotnews

Al doilea transplant cardiac din acest an din Romnia, la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Trgu Mures

Al doilea transplant cardiac din acest an din Romania a fost realizat in noaptea de sambata spre duminica la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures, iar pacientul este un barbat de 39 de ani din Bucuresti, care se afla de peste doi ani pe listele de asteptare. Donatorul a fost un tanar de 17 ani care se afla in moarte cerebrala in urma unui accident vascular, relateaza News. ro.

Al doilea transplant cardiac din acest an din Romania, la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures

Al doilea transplant cardiac din acest an din Romania a fost realizat in noaptea de sambata spre duminica la Institutul de Boli Cardiovasculare si Transplant din Targu Mures, iar pacientul este un barbat de 39 de ani din Bucuresti, care se afla de peste doi ani pe listele de asteptare. Donatorul a fost un tanar de 17 ani care se afla in moarte cerebrala in urma unui accident vascular.

INTERVIU Constantin Codreanu (PUN) - candidatul unionistilor la Primaria Chisinau: Sunt un unionist pragmatic si voi aduce expertiza si bani din Romnia si UE pentru modernizarea Chisinaului

Constantin Codreanu, deputat din partea Partidului Miscarea Populara in Parlamentul Romaniei si prim-vicepresedinte al Partidului Unitatii Nationale, candideaza pentru fotoliul de primar al Chisinaului sub titulatura de candidatul unionistilor. Spune despre el ca este singurul care este capabil sa-l invinga pe candidatul socialistilor si le promite locuitorilor din Chisinau atragerea unor investitii de cel putin 1 miliard de euro din Romania si prin Romania; 100 km de drumuri noi sau reabilitate in Chisinau; constructia soselei de centura a Chisinaului; dotarea parcului de transport public cu 100 de troleibuze si autobuze noi; izolarea termica a tuturor blocurilor de locuit.

Universitatile din Romnia sunt pe locul 4 n clasamentul Times Higher Education 2018 axat pe tarile nou aderate la UE, cu Universitatea Babes-Bolyai cap de lista

Romania ocupa locul 4 in clasamentul Times Higher Education 2018 New Europe, care analizeaza institutiile de invatamant superior din ultimele 13 tari care au aderat la Uniunea Europeana. Pe primul loc este Cehia, urmata de Polonia si Ungaria. Din Romania, 5 universitati s-au inscris pentru a le fi analizate rezultatele si incluse in top; Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca este pe primul loc intre cele din Romania, iar in clasamentul total ocupa pozitia 17 din 53. Universitatea de Vest din Timisoara ocupa pozitia 29, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi si Universitatea din Bucuresti se afla in intervalul 31-40.

Primul exchange pentru criptomonede din Romnia anunta ca se nchide

Cea mai veche platforma de tranzactionare de criptomonede din Romania a anuntat ca se va inchide. La inceputul acestei saptamani, BTCxChange si-a anuntat clientii sa-si retraga toate fondurile de pe platforma.

webPR Ghid TOP 10: a aparut topul celor mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri si evenimente din Romnia

Ghidul TOP 10 se afla la prima editie si prezinta preferintele cititorilor platformei de timp liber Zile si Nopti, care au votat cele mai bune restaurante, puburi, cafenele, cluburi, festivaluri si evenimente din 18 orase din Romania. S-a votat timp de o luna, iar Zile si Nopti a centralizat rezultatele si a realizat Ghidul TOP 10, o premiera pentru tara noastra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2975 seconds )