Libnet.ro
UNICEF

19:15

DOILU! S-a stins din viata la doar 40 de ani. Este vorba despre...

B1 B1,
DOILU! S-a stins din viata la doar 40 de ani. Este vorba despre...

Virgil Ionescu, unul dintre cei mai faimosi stilisti din Braila, cunoscut ca stilistul vedetelor, s-a stins din viata, vineri, la doar 40 de ani. Acesta a suferit, pe 26 august, un accident vascular. continuă pe B1

DOLIU! Un cunoscut deputat s-a stins din viata (VIDEO)

Interpretul si deputatul rus Iosif Kobzon s-a stins din viata, joi, la varsta de 80 de ani. Barbatul a murit intr-un spital din Moscova, informatia fiind confirmata de catre reprezentantul sotiei.

O alta victima a virusului West Nile: O femeie din Dolj s-a stins din viata. Numarul deceselor a ajuns la 13

O femeie din Poiana Mare, judetul Dolj, in varsta de 75 de ani, s-a stins din viata dupa ce a fost infectata cu virusul West Nile. Astfel, numarul deceselor inregistrate anul acesta in Romania la o persoan.

DRAMA in lumea MANELELOR! Doliu pentru regele FLORIN SALAM! Din pacate s-a intamplat! TRAGEDIA care a socat Romania

Unul dintre cei mai mari lautari a plecat la ceruri saptamana trecuta. Este vorba despre Costel Geambasu, cunoscut muzicant al anilor 80 si 90, care s-a stins din viata la varsta de 67 de.

La doar sase ani, cel mai mic dresor de caini a devenit vedeta la Next Star

Teo Angheluta este baiatul din Baia Mare care a topit inimile juratilor de la Next Star cu numarul lui de dresura canina. El a aparut pe scena insotit de un patruped din rasele cele mai greu de stapanit, pe care l-a manevrat ca pe o jucarie de plus. Dupa prestatia lui din concurs, Teo s-a calificat in finala de popularitate a concursului dedicat copiilor.

INCREDIBIL! REVINE in muzica dupa schimbarea RADICALA din viata ei: Am 5 COPII!

Ajunsa la varsta de 32 de ani, Raluca Ciocarlan, fosta componenta a trupei Angels, isi pregateste revenirea in muzica. Ea si-a dedicat ultimii ani familiei, dar abia asteapta sa urce din nou pe.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )