Libnet.ro
UNICEF

00:07

DOLIU! Un cunoscut deputat s-a stins din viata (VIDEO)

B1 B1,
DOLIU! Un cunoscut deputat s-a stins din viata (VIDEO)

Interpretul si deputatul rus Iosif Kobzon s-a stins din viata, joi, la varsta de 80 de ani. Barbatul a murit intr-un spital din Moscova, informatia fiind confirmata de catre reprezentantul sotiei. continuă pe B1

Politistul infectat cu HIV la o clinica din Capitala s-a stins din viata

Fostul politist Cristian Dumitru care a aflat in iunie ca a fost infectat cu virusul HIV, dupa ce a facut un tratament cu acupunctura la o clinica din Bucuresti, s-a stins din viata luni. Barbatul a lucrat .

DRAMA in lumea MANELELOR! Doliu pentru regele FLORIN SALAM! Din pacate s-a intamplat! TRAGEDIA care a socat Romania

Unul dintre cei mai mari lautari a plecat la ceruri saptamana trecuta. Este vorba despre Costel Geambasu, cunoscut muzicant al anilor 80 si 90, care s-a stins din viata la varsta de 67 de.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua drama zguduie mult incercata familie: Din pacate este vorba de iubitul vedetei de muzica populara...

Interpreta de muzica populara Ionela Prodan, care s-a stins din viata in aprilie, a fost foarte discreta cu viata ei personala. Ea a fost casatorita cu politistul Traian Tanase, dar a ramas vaduva in.

INCREDIBIL! REVINE in muzica dupa schimbarea RADICALA din viata ei: Am 5 COPII!

Ajunsa la varsta de 32 de ani, Raluca Ciocarlan, fosta componenta a trupei Angels, isi pregateste revenirea in muzica. Ea si-a dedicat ultimii ani familiei, dar abia asteapta sa urce din nou pe.

Imagini sfasietoare in Venezuela! Mii de oameni se calca in picioare ca sa fuga din tara (VIDEO)

Imagini sfasietoare in Venezuela, unde mii de oameni, printre ei si femei cu bebelusi in brate, se calca in picioare ca sa fuga din tara. Criza umanitara a atins proportii uriase, iar autoritatile din.

Ciocnirea CIVILIZATIILOR: O nava cu MIGRANTI acosteaza pe o plaja de MILIONARI din Spania (VIDEO)

Soc total pe o plaja de lux din Spania! O nava cu imigranti a acostat in plina zi, si zeci de migranti aflati la bord au fugit spre un hotel din zona sub privirile terifiate ale bogatilor turisti, scrie.

Final violent al protestului de la Chisinau: Andrei Nastase si Maia Sandu au fost ridicati cu forta din piata (VIDEO)

Final violent al mitingului pro-europenilor din Chisinau! Protestatarii antiguvernamentali, in frunte cu Andrei Nastase si Maia Sandu, au fost ridicati in forta dupa ce au inconjurat monumentul domnitorului S.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )