Libnet.ro
UNICEF

17:45

DOLIU! Un celebru fotomodel a fost gasit fara viata, dupa ce a postat un mesaj misterios pe Facebook (FOTO)

B1 B1,
DOLIU! Un celebru fotomodel a fost gasit fara viata, dupa ce a postat un mesaj misterios pe Facebook (FOTO)

Alli MacDonnell, un model celebru din Irlanda, a fost gasita fara viata in propria locuinta. Femeia, in varsta de 37 de ani, era implicata in numeroase campanii umanitare pe care le promova la. continuă pe B1

Moarte NEELUCIDATA a unui copil de 12 ani! Asistentul maternal l-a gasit fara suflare

Un copil in varsta de 12 ani, aflat in plasament la asistent maternal impreuna cu fratii sai de 7 si 16 ani, a fost gasit decedat, joi seara, intr-o anexa a locuintei, au informat reprezentantii Directiei.

Un barbat din Targoviste, plecat de acasa de zece zile, a fost gasit mort, inghetat intr-o padure

Un barbat de 63 de ani, care locuia fara forme legale in Targoviste si a plecat de acasa in urma cu zece zile, a fost gasit mort, sambata, inghetat intr-o padure, in zona Cota 1000, judetul.

Descoperire socanta intr-o locuinta din Dambovita. A fost gasit mort si mutliat de propriile pisici

Un barbat de 68 de ani a fost gasit mort si mutilat, in Dambovita, in propria locuinta. Potrivit anchetatorilor, acesta ar fi murit in urma cu cateva zile, de inima, iar ranile fiindu-i provocate de.

A fost gasit avionul care l transporta pe Emiliano Sala

A fost gasit avionul disparut deasupra Canalului Manecii, care il transporta pe fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pe pilotul sau, a declarat duminica British Air Accident Investigation Bureau AAIB) pentru AFP.

VESTEA MOMENTULUI: Avionul disparut peste Canalul Manecii, in care se afla Emiliano Sala, a fost gasit! O lume intreaga e cu sufletul la gura...

Bucurie amara in lumea fotbalului! Avionul disparut de pe radar acum doua saptamani, pe cand zbura peste Canalul Manecii, in care se aflau fotbalistul Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson, a fost gasit, po.

Avionul care il transporta pe EMILIANO SALA a fost gasit in Canalul Manecii

Avionul care il transporta la Cardiff pe atacantul Emiliano Sala a fost gasit, conform unui anunt primit de familia jucatorului. Cautarile au continuat duminica in Canalul.

Tanarul dat disparut de familie a fost gasit mort. S-a spanzurat la marginea municipiului

Un tanar care fusese dat disparut de familie din 1 februarie a fost gasit spanzurat intr-o padure de la marginea municipiului Lupeni.

Incendiu la o casa din localitatea 2 Mai. Un barbat a fost gasit carbonizat

Un barbat in varsta de 64 de ani a fost gasit carbonizat in urma unui incendiu izbucnit la un imobil din localitatea 2 Mai, in noaptea de joi spre vineri, pompierii intervenind si in prezent pentru.

Exista viata dupa moarte? Poveste impresionanta a unui profesor: Dintr-o dataam auzit un zgomot puternic, ca un imn glorios care venea de mai sus.Mi-au trebuit luni sa inteleg ce s-a intamplat cu mine

Nu e om care sa nu-si fi pus macar o data in viata intrebarea Exista viata dupa moarte?. Parerile sunt impartite: unii cred ca da, altii cred ca nu, unii sunt convinsi ca da, altii sunt convinsi ca nu. Iata.

Exista viata dupa moarte? Povestea impresionanta a unui profesor: Dintr-o dataam auzit un zgomot puternic, ca un imn glorios care venea de mai sus.Mi-au trebuit luni sa inteleg ce s-a intamplat cu mine

Nu e om care sa nu-si fi pus macar o data in viata intrebarea Exista viata dupa moarte?. Parerile sunt impartite: unii cred ca da, altii cred ca nu, unii sunt convinsi ca da, altii sunt convinsi ca nu. Iata.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )