Libnet.ro
UNICEF

07:00

DOLIU! Un CELEBRU muzician s-a stins din viata. Mii de fani, in lacrimi (FOTO)

B1 B1,
DOLIU! Un CELEBRU muzician s-a stins din viata. Mii de fani, in lacrimi (FOTO)

Trompetistul american Roy Hargrove, vizitator frecvent al festivalurilor de jazz europene, s-a stins din viata la varsta de 49 de ani. Anuntul a fost facut sambata pe pagina sa de Facebook. Cu mare. continuă pe B1

DOLIU in cinematografie! S-a stins din viata cel care l-a descoperit pe Bruce Lee (FOTO)

Raymond Chow, mogul al cinematografiei din Hong Kong si producator al filmelor care l-au ajutat pe Bruce Lee sa devina celebru in aceasta industrie,s-a stins din viata la varsta de 91 de ani. Raymond Chow a.

DOLIU! Un apropiat al cuplului Ceausescu s-a stins din viata (FOTO)

Constantin Mudava, vraciul ajuns faimos dupa ce dictatorul Ceausescu s-a tratat la el de diferite afectiuni, s-a stins din viata la varsta de 82 de ani. Acesta a murit joi, la Spitalul Judetean de Urgenta.

Doliu in sportul romanesc. Un mare antrenor de handbal s-a stins din viata

Marele antrenor de handbal Constantin Pilica Popescu, cu trei titluri mondiale in palmares 1956, 1960, 1962) si cu o contributie imensa la istoria scrisa a handbalului romanesc, a incetat din viata vineri.

TRAGEDIE! O CUNOSCUTA stilista din Romania s-a stins din viata. A suferit un accident vascular cerebral (FOTO)

O cunoscuta stilista Romania, Teodora Maracineanu, s-a stins din viata, sambata, la varsta de 25 de ani, in urma unui accident vascular. Ozana Barabancea scria in urma cu doua zile pe Facebook ca tan.

DOLIU! A murit in cada. Decesul a ZGUDUIT lumea showbizului (FOTO)

Mandy Blank, antrenoarea de fitness a multor vedete de la Hollywood, s-a stins din viata la varsta de 42 de ani. Femeia a fost gasita fara suflare in apartamentul sau din Los Angeles, in cada, de.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )