Libnet.ro
UNICEF

09:31

DOLIU in cinematografie! S-a stins din viata cel care l-a descoperit pe Bruce Lee (FOTO)

B1 B1,
DOLIU in cinematografie! S-a stins din viata cel care l-a descoperit pe Bruce Lee (FOTO)

Raymond Chow, mogul al cinematografiei din Hong Kong si producator al filmelor care l-au ajutat pe Bruce Lee sa devina celebru in aceasta industrie,s-a stins din viata la varsta de 91 de ani. Raymond Chow a. continuă pe B1

DOLIU! Un CELEBRU muzician s-a stins din viata. Mii de fani, in lacrimi (FOTO)

Trompetistul american Roy Hargrove, vizitator frecvent al festivalurilor de jazz europene, s-a stins din viata la varsta de 49 de ani. Anuntul a fost facut sambata pe pagina sa de Facebook. Cu mare.

DOLIU! Un apropiat al cuplului Ceausescu s-a stins din viata (FOTO)

Constantin Mudava, vraciul ajuns faimos dupa ce dictatorul Ceausescu s-a tratat la el de diferite afectiuni, s-a stins din viata la varsta de 82 de ani. Acesta a murit joi, la Spitalul Judetean de Urgenta.

Doliu in sportul romanesc. Un mare antrenor de handbal s-a stins din viata

Marele antrenor de handbal Constantin Pilica Popescu, cu trei titluri mondiale in palmares 1956, 1960, 1962) si cu o contributie imensa la istoria scrisa a handbalului romanesc, a incetat din viata vineri.

TRAGEDIE! O CUNOSCUTA stilista din Romania s-a stins din viata. A suferit un accident vascular cerebral (FOTO)

O cunoscuta stilista Romania, Teodora Maracineanu, s-a stins din viata, sambata, la varsta de 25 de ani, in urma unui accident vascular. Ozana Barabancea scria in urma cu doua zile pe Facebook ca tan.

Prima reactie a procurorului Cristian Lazar, cel care a semnat rezolutia de clasare pentru Iohannis: Nu avea ce sa caute n mapa lui Augustin Lazar. Cel care a pus-o acolo sa raspunda

Procurorul Cristian Lazar, cel care a emis rezolutia de clasare pentru Iohannis in 2014, a declarat, joi, pentru Mediafax, ca acel document nu avea ce sa caute in dosarul de candidatura al lui Augustin Lazar, iar persoana care a pus acolo rezolutia trebuie sa raspunda.

Sase turisti din Bucuresti, ntre care trei copii, rataciti n Muntii Ciucas, recuperati de jandarmi

Sase turisti din Bucuresti, intre care trei copii, au fost recuperati, vineri seara, de jandarmii montani din Prahova, dupa ce s-au ratacit pe traseul Valea Stanii Cabana Ciucas, din cauza ca s-au abatut de la traseul marcat anunta Mediafax.

FOTOGALERIE Primele 20 de autobuze din cele 400 care urmeaza sa fie achizitionate de Primaria Capitalei au ajuns n Bucuresti

Primele 20 de autobuze din cele 400 care urmeaza sa fie achizitionate de Primaria Capitalei de la asocierea OtokarOtomotiv ve Savunma Sanayi au ajuns in Bucuresti, la autobaza Titan. Autobuzele trebuie receptionate, inmatriculate si inregistrate, urmand ca dupa finalizarea procedurilor, pana la jumatatea lunii noiembrie sa iasa progresiv, in trafic.

DOLIU! A murit in cada. Decesul a ZGUDUIT lumea showbizului (FOTO)

Mandy Blank, antrenoarea de fitness a multor vedete de la Hollywood, s-a stins din viata la varsta de 42 de ani. Femeia a fost gasita fara suflare in apartamentul sau din Los Angeles, in cada, de.

Badea (ASF): Din datele pe care le avem, nu exista premise pentru o scumpire a politelor RCA

Tarifele de referinta pentru politele RCA reprezinta un punct de reper pentru piata si, din datele pe care le avem, nu exista premise pentru o scumpire a politelor auto obligatorii, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, presedintele Autoritatii de.

Criminal periculos din Satu Mare, care a ucis doi oameni, inca in libertate

Un criminal periculos, care a ucis doi oameni, este in libertate in Satu Mare. Politistii au intrat in alerta dupa ce trupurile victimelor au fost descoperite de o ruda in apartamentul in care.

ştiri de la B1

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )