Libnet.ro
UNICEF

21:30

DOLIU in cinematografie! Un cunoscut actor s-a stins din viata. Mii de fani, in lacrimi (FOTO)

B1 B1,
DOLIU in cinematografie! Un cunoscut actor s-a stins din viata. Mii de fani, in lacrimi (FOTO)

Actorul Nikolai Karachentsov s-a stins din viata la varsta de 73 de ani. Anuntul a fost facut de fiul acestuia, care a precizat ca a murit intr-o clinica din Moscova, vineri, cu o zi inainte de a implini 74. continuă pe B1

Doliu in lumea presei. Un cunoscut jurnalist sportiv s-a stins din viata

Este doliu in lumea presei din Romania dupa ce un cunoscut jurnalist din Romania s-a stins din viata. Ion Bocioaca, fost jurnalist sportiv la Romania Libera, a decedat azi, la varsta de 86 de ani, in.

Doliu! S-a stins din viata cel mai mare colectionar de abtibilduri Panini (FOTO)

Renzo Taddei, barbatul care detinea toate albumele editate de producatorul italian Panini incepand din 1961, s-a stins din viata, vineri, la varsta de 92 de ani. Sotia lui a dezvaluit ca, in seara.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, profund intristata. Ultimul sau caine corgi s-a stins din viata

Whisper, ultimul caine corgi al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, apartinand unei rase canine de talie mica, preferata suveranei, s-a stins din viata. Regina este profund intristata de disparit.

TRAGEDIE in Dolj! O femeie s-a stins din viata dupa ce a cazut de pe o cladire ce apartine Primariei Craiova

O femeie din Craiova, in varsta de 46 de ani, angajata la salubritate s-a stins din viata, marti, dupa ce ar fi cazut in gol de la aproximativ 12 metri, prin cupola interioara a cladirii Palace, ce apartine.

Slujitorii Domnului sunt in DOLIU! Un mare staret a incetat din viata (FOTO)

Este doliu printre slujitorii Domnului! Staretul Sfintei Manastiri Dohiariu din Muntele Athos, Arhimandritul Grigorie, a incetat din viata marti, la cateva minute dupa miezul noptii, anunta.

Veste trista in cinematografie! Un cunoscut actor a murit cu o zi inainte de aniversarea sa

Nikolai Karachentsov, un cunoscut actor rus, a murit la varsta de 73 de ani. Actorul a murit intr-o clinica din Moscova, chiar cu o zi inainte sa implineasca 74 de ani, a anuntat familia, potrivit.

DOLIU! A fost gasit mort intr-un tren oprit in Gara de Vest Ploiesti

Un barbat s-a stins din viata intr-un tren. Acesta a fost gasit decedat in vagonul trenului care a oprit in Gara de Vest Ploiesti. Se pare ca victima a inceput sa se simta rau in zona localitatii.

DOLIU in lumea sportului: Campionul de la Wimbledon 2002 a DECEDAT! Fanii tenismenului sunt SOCATI (FOTO)

Fostul tenismen Todd Raid s-a stins din viata la varsta de doar 34 de ani. Momentan, cauza decesului este necunoscuta, potrivit adevarul. ro. Astfel, autoritatile australiene au deschis o ancheta pentru a.

DOLIU in lumea presei: Un fost jurnalist sportiv a MURIT

Ion Bocioaca, fost jurnalist sportiv la Romania Libera, s-a stins din viata la varsta de 86 de ani. Fostul jurnalist a decedat in Spania, la Malaga. Bocioaca a realizat nenumarate interviuri, reportaje si a.

Doliu in lumea muzicii: Un rapper CELEBRU a murit in timpul unei cascadorii

Rapperul Jon James McMurray s-a stins din viata la varsta de doar 34 de ani, in timp ce filma o secventa periculoasa pentru noul sau videoclip in Vernon, British Columbia. Jon James se afla pe aripa unui avio.

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )