Libnet.ro
UNICEF

06:30

TRAGEDIE in Dolj! O femeie s-a stins din viata dupa ce a cazut de pe o cladire ce apartine Primariei Craiova

B1 B1,
TRAGEDIE in Dolj! O femeie s-a stins din viata dupa ce a cazut de pe o cladire ce apartine Primariei Craiova

O femeie din Craiova, in varsta de 46 de ani, angajata la salubritate s-a stins din viata, marti, dupa ce ar fi cazut in gol de la aproximativ 12 metri, prin cupola interioara a cladirii Palace, ce apartine. continuă pe B1

NADIA COMANECI, in doliu: O mare LEGENDA s-a stins din viata! Este TRAGEDIA MOMENTULUI

Marea campioana Nadia Comaneci a postat pe contul de Facebook un mesaj emotionant dupa moartea legendarului fotbalist Ilie Balaci. O mare legenda s-a stins din viata. Unul dintre cei mai mari jucatori.

DOLIU! Un celebru profesor universitar s-a stins din viata. Mii de studenti, in lacrimi (FOTO)

Emil Stoica, profesor al Facultatii de Matematica Informatica din cadrul Universitatii Transilvania, s-a stins din viata la varsta de 67 de ani. Anuntul a fost facut de Asociatia Luptatorilor,.

Slujitorii Domnului sunt in DOLIU! Un mare staret a incetat din viata (FOTO)

Este doliu printre slujitorii Domnului! Staretul Sfintei Manastiri Dohiariu din Muntele Athos, Arhimandritul Grigorie, a incetat din viata marti, la cateva minute dupa miezul noptii, anunta.

CUTREMURATOR: Detalii despre ULTIMELE CLIPE din viata lui Ilie Balaci!

ISU Dolj a precizat, duminica, intr-un comunicat ca decesul fostului fotbalist Ilie Balaci a fost constatat dupa ce medicii au executat mai multe zeci de minute manevre de resuscitare. in jurul orei 09. 40, a.

Nadia Comaneci, prima reactie dupa ce a aflat ca Ilie Balaci a murit: O mare legenda...

Nadia Comaneci, fosta mare gimnasta, a transmis un mesaj trist pe pagina sa de Facebook, dupa ce a aflat de moartea fulgeratoare a lui Ilie Balaci. O mare legendas-a stins din viata. Unul dintre ce.

Mesajul clubului Universitatea Craiova, dupa moartea lui Ilie Balaci (VIDEO)

Fostul mare international si component al Craiovei Maxima, Ilie Balaci, s-a stins din viata la varsta de 62 de ani. Universitatea Craiova a postat un mesaj emotionant pe Facebook. Intr-o zi.

Micutul Stefan Alexandru a murit intr-un spital din Bucuresti dupa o operatie banala. Anuntul facut de mama micutului la cateva ore dupa tragedie. Ce a descoperit la necropsie

Primele rezultate ale necropsiei copilului de un an si zece luni mort in urma unei operatii de hernie inghinala efectuata intr-un spital al retelei Sanador din Capitala arata ca micutul a decedat in urma.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1986 seconds )