Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOLIU! Un cunoscut fotbalist roman s-a stins din viata la doar 21 de ani... (FOTO)

B1 B1,
DOLIU! Un cunoscut fotbalist roman s-a stins din viata la doar 21 de ani... (FOTO)

Fotbalistul Florin Cosmin Sima, jucator legitimat la clubul Bradul Gorsii Tiblesului, din Maramures, s-a stins din viata la varsta de 21 de ani. Fotbalistul a fost cu tractorul la munca de camp, insa s-a rast. continuă pe B1

Gabriela Cristea si , in DOLIU! Tatal artistului s-a stins din viata (FOTO)

Tatal lui s-a stins din viata vineri, anuntul fiind facut de artist pe pagina sa de Facebook. De azi tata nu mai e printre noi. s-a dus intr-o lume mai buna si mai linistita! Dumnezeu sa.

DOLIU! O celebra avocata s-a stins din viata la doar 29 de ani

Avocata Scarlett VanStory Levinson din Carolina de Nord s-a stins din viata la varsta de 29 de ani. Aceasta a decedat din cauza complicatiilor facute in urma unei gripe. Femeia a fost bolnava cu aproape 10.

DOLIU in sport! Un celebru antrenor s-a stins din viata (FOTO)

Fostul antrenor de baschet Tex Winter s-a stins din viata la varsta de 96 de ani. Universitatea de Stat din Kansas, unde Tex Winter a antrenat pentru prima data, a precizat ca a murit miercuri in Manhattan,.

Doliu in muzica romaneasca! Un mare artist s-a stins din viata

A murit Dragos Vasiliu de la Mondial, unul din muzicienii de capatai ai pop-rockului romanesc. Dragos Vasiliu, care a facut istorie cu Mondial, prima formatie rock romaneasca, s-a stins din viata. Chitarist.

TRAGEDIE in lumea stiintei! Un laureat Nobel s-a stins din viata. Suferea de o boala crunta (FOTO)

Thomas A. Steitz, laureat al premiului Nobel pentru Chimie, s-a stins din viata la varsta de 78 de ani. Acesta a murit marti, in casa lui din Branford, Connecticut, din cauza cancerului pancreatic, a declarat.

A murit... Tragedie in televiziune: Gabriela Cristea e in mare doliu...

Gabriela Cristea si echipa de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi sunt in doliu. Unul dintre participantii de la show s-a stins din viata. Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpul.

DOLIU pentru nationala de fotbal a Romaniei: A murit! Detalii de ULTIM MOMENT

Federatia Romana de Fotbal a postat un mesaj pe pagina oficiala de Facebook, care anunta moartea lui Denis Pascovici, baiatul fostului jucator Cosmin Pascovici. in aceasta seara s-a stins din viata.

TRAGEDIE in Italia! Un roman s-a inecat in timp ce era la pescuit

Un roman, in varsta de 27 de ani, s-a stins din viata, in noaptea de luni spre marti, dupa ce barca de cauciuc pe care se afla impreuna cu un prieten, tot roman, s-a rasturnat pe canalul Fratta, in.

Fotbalist roman mort la doar 21 de ani

Florin Cosmin Sima 21 de ani), jucator legitimat la clubul Bradul Gorsii Tiblesului, din Maramures, a murit intr-un accident auto socant. Fotbalistul a fost cu tractorul la munca de camp, cand s-a rasturnat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )