Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doliu in muzica romaneasca! Un mare artist s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Doliu in muzica romaneasca! Un mare artist s-a stins din viata

A murit Dragos Vasiliu de la Mondial, unul din muzicienii de capatai ai pop-rockului romanesc. Dragos Vasiliu, care a facut istorie cu Mondial, prima formatie rock romaneasca, s-a stins din viata. Chitarist. continuă pe Antena3

DOLIU! O celebra avocata s-a stins din viata la doar 29 de ani

Avocata Scarlett VanStory Levinson din Carolina de Nord s-a stins din viata la varsta de 29 de ani. Aceasta a decedat din cauza complicatiilor facute in urma unei gripe. Femeia a fost bolnava cu aproape 10.

DOLIU! O cunoscuta actrita s-a stins din viata. Aceasta suferea de... (FOTO)

Actrita Dina Haroun s-a stins din viata la varsta de 44 de ani din cauza unei infectii la plamani. Vedeta a murit la Spitalul Universitar Al Assad, din capitala Siriei, Damasc. Dina Haroun a devenit celebra.

DOLIU! Un celebru avocat s-a stins din viata (FOTO)

Avocatul Ioan Gherasim s-a stins din viata la varsta de 76 de ani. Anuntul a fost facut de familia sa, respectiv sotia si cei doi baieti ai sai. Barbatul s-a nascut in judetul Neamt si a absolvit.

DOLIU in presa! Un celebru jurnalist s-a stins din viata (FOTO)

Doliu in presa din Republica Moldova! Redacorul-sef al revistei VIP Magazin, Sergiu Gavrilita, s-a stins din viata la varsta de 45 de ani. Barbatul a murit dupa ce mai bine de o luna a fost internat in.

TRAGEDIE in muzica romaneasca! DRAGOS VASILIU a plecat la ceruri! Doliu in Romania

Muzica romaneasca este in doliu! Dragos Vasiliu, fost component al trupei Mondial, a murit. Dragos Vasiliu a fost chitarist si compozitor si a facut parte din trupa Mondial pana in anul 1970, scrie ciao. ro.

SCANDAL in muzica romaneasca! SMILEY, lovitura fatala pentru DELIA! MIHAI BENDEAC o sa explodeze

Un cunoscut Mall din Bucuresti, care organizeaza pentru clientii sai in fiecare an un spectacol aniversar il va avea ca invitat special anul acesta pe Smiley. Decizia a fost luata in detrimentul unui alt artist.

Doliu in lumea filmului. Un celebru actor s-a stins din viata

Actorul celebru pentru rolul sau din serialul de succes Walking Dead, Scott Wilson, a murit sambata la varsta de 76 de ani. Potrivit site-ului TMZ, Wilson a murit din cauza complicatiilor cauzate de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )