Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doliu in lumea filmului! Un actor a fost impuscat mortal. Avea doar 22 de ani

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea filmului! Un actor a fost impuscat mortal. Avea doar 22 de ani

Doliu in lumea filmului! Actorul brazilian Rafael Henrique Miguel, in varsta de 22 de ani, si parintii lui au fost impuscati duminica la Sao Paulo de tatal iubitei sale. Rafael Henrique Miguel si. continuă pe Antena3

Primele declaratii ale barbatului care l-a impuscat mortal pe politistul Cristian Amariei. Ce le-a spus anchetatorilor Marcel Lepa

Ionel Marcel Lepa a fost adudiat astazi de procurorii din Timisoara. Acesta si-a recunoscut si a spus ca regreta ca l-a impuscat mortal pe politistul Cristian Amariei.

Criminalul care l-a impuscat mortal pe politistul in misiune la Izvin, arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Tribunalului Timis au emis, vineri, mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele barbatului care a impuscat mortal duminica un politist aflat in misiune, pe raza localitatii Izvin, la.

DOLIU TERIBIL in lumea filmului! Un actor de doar 22 de ani a fost iMPUSCAT in stil MAFIOT, impreuna cu intreaga sa familie, de tatal iubitei (FOTO)

Lumea filmului e in doliu! Actorul brazilian Rafael Henrique Miguel si parintii lui au fost impuscati duminica la Sao Paulo, de tatal iubitei sale.

Alerta in Capitala. Un barbat a fost impuscat pe strada! Oamenii au sunat panicati la 112

In urma cu scurt timp, prin apel 112 a fost sesizat faptul ca pe raza Sectiei 8 Politie un barbat a utilizat o arma, din primele date cu bile si a ranit un alt barbat. Agresorul a fost imobilizat de catre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )