Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doliu in lumea filmului. Un celebru actor s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea filmului. Un celebru actor s-a stins din viata

Actorul celebru pentru rolul sau din serialul de succes Walking Dead, Scott Wilson, a murit sambata la varsta de 76 de ani. Potrivit site-ului TMZ, Wilson a murit din cauza complicatiilor cauzate de. continuă pe Antena3

Doliu in lumea artistilor! Un celebru compozitor s-a stins din viata

Celebrul compozitor, Ben Daglish, a murit la 52 de ani, din cauza unei boli grave, de care suferea inca din 2015. Artistul din Marea Britanie se lupta de trei ani cu cancerul, iar organismul lui era foarte slabit,.

TRAGEDIE! Unul dintre cei mai apreciati DJ romani s-a stins din viata

Muzica romaneasca este in doliu! DJ Tigaie, pe numele sau real Daniel Stanciulescu, unul dintre cei mai vechi si apreciati DJ romani, s-a stins din viata. Acesta era unul dintre cei mai cunoscuti si.

Doliu in lumea muzicii. O cantareata cunoscuta s-a stins din viata

Soprana spaniola Montserrat Caballe a murit sambata, la varsta de 85 de ani, intr-un spital din Barcelona, unde se afla internata inca din luna septembrie. Decesul survenit in dimineata zilei de.

Nou triunghi amoros in showbiz! Un celebru actor flirteaza pe retelele sociale cu cea mai sexy prezentatoare meteo

Sebastian Rulli si Angelique Boyer formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea telenovelelor, cei doi sarbatorind recent cea de-a patra aniversare de cand sunt impreuna. insa, nori negri plutesc.

Fanii Beatles sunt in DOLIU: Cel care a creat sunetul legendarei formatii s-a stins din viata. Ne vom aminti intotdeauna de el cu multa dragoste (FOTO)

Geoff Emerick, inginerul de sunet care a ajutat la crearea sound-ului Beatles, a incetat din viata la 72 de ani. El a murit in urma unui atac de cord, anunta bbc. com. Emerick, castigator al unui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )