Libnet.ro
UNICEF

05:30

Doliu in lumea filmului. Un celebru actor s-a stins din viata

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea filmului. Un celebru actor s-a stins din viata

Celebrul comic de stand-up Shelley Berman, care a jucat recent rolul tatalui lui Larry David in sitcomul Curb Your Enthusiasm, a murit vineri dimineata la varsta de 92 de ani, relateaza. continuă pe Antena3

Lumea filmului de la Nollywood este in doliu (FOTO)

Lumea filmului de la Nollywood este in doliu. Unul dintre cei mai apreciati actori a incetat din viata. Obi Madubogwo a murit luni seara dupa ce luni dimineata ajunsese la spital cu febra mare din.

Doliu in lumea modei. Detinatorul unui brand de haine de lux s-a stins din viata

Sir David Tang, om de afaceri si antreprenor cunoscut, fondator al China Tang si iCorrect, dar si al brandului de haine de lux Shanghai Tang s-a stins din viata la varsta de 63 de ani. Potrivit.

Veste trista! Un indragit actor, posesor al mai mult premii Grammy, s-a stins din viata (FOTO)

Actorul de stand-up, Shelley Berman, s-a stins din viata vineri dimineata la varsta de 92 de ani, potrivit Variety. Acesta a jucat recent rolul tatalui lui Larry David din sitcomul Curb Your.

Clipe grele pentru Mihai Sturzu. Omul care a fost ca un tata pentru fostul cantaret s-a stins din viata

Fostul component al trupei Hi-Q, Mihai Sturzu trece prin clipe grele. Mircea Brindusel, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Mihai Sturzu, s-a stins din viata, miercuri, la 67 de ani. Decesul a fost.

Accident mortal in Maramures. Un barbat s-a stins din viata dupa ce s-a prabusit cu parapanta in munti

Accident mortal in Maramures. Un barbat care executa un zbor cu parapanta s-a stins din viata, miercuri dupa-amiaza, dupa ce a cazut in zona partiei de ski Borsa, situata in vecinatatea.

Doliu in cinematografie. Un regizor apreciat s-a stins din viata

Regizorul ungar Karoly Makk, laureat al Premiului Juriului la Festivalul de Film de la Cannes in anul 1971, pentru lungmetrajul Szerelem Love), a murit la varsta de 91 de ani, a.

O legenda a rugby-ului s-a stins din viata. A facut atac de cord

Fostul international irlandez Willie Duggan a incetat din viata luni, la varsta de 67 de ani, a anuntat Federatia irlandeza de rubgy, citata de AFP. Duggan, considerat unul dintre cei mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )