Libnet.ro
UNICEF

22:45

Veste trista! Un indragit actor, posesor al mai mult premii Grammy, s-a stins din viata (FOTO)

B1 B1,
Veste trista! Un indragit actor, posesor al mai mult premii Grammy, s-a stins din viata (FOTO)

Actorul de stand-up, Shelley Berman, s-a stins din viata vineri dimineata la varsta de 92 de ani, potrivit Variety. Acesta a jucat recent rolul tatalui lui Larry David din sitcomul Curb Your. continuă pe B1

Mihai Tudose contrariaza tot mai mult

Intentia vadita de a fi popular, de a da satisfactie, de a juca rolul unui Trump balcanic care le spune pe sleau, sugereaza ca prim-ministrul Tudose e preocupat mai mult sa ascunda decat sa dezvaluie.

Horatiu Pepine: Premierul Tudose contrariaza tot mai mult |Comentariu DW

Jurnalistul Horatiu Pepine scrie, intr-un comentariu pentru Deutsche Welle, ca intentia vadita de a fi popular, de a da satisfactie, de a juca rolul unui Trump balcanic care le spune pe sleau, sugereaza ca prim-ministrul Tudose e preocupat mai mult sa ascunda decat sa dezvaluie.

Preturile la mancare vor exploda. Painea, laptele, carnea si legumele vor costa mai mult chiar si cu 15%

Supraacciza pe carburanti are efect de domino. Preturile la mancare vor exploda, avertizeaza producatorii. Painea, laptele, carnea si legumele, toate vor costa mai mult din aceasta toamna, chiar si.

Uli Hoeness, despre ultimele transferuri din fotbal: Niciun jucator din lume nu valoreaza mai mult de 100 de milioane de euro

Presedintele clubului Bayern Munchen, Uli Hoeness, a declarat, intr-un interviu pentru Bild, ca niciun jucator din lume nu valoreaza mai mult de 100 de milioane de euro.

Veste trista in lumea muzicii de petrecere. Un artist indragit ne-a parasit (FOTO)

Lumea muzicii de petrecere este in doliu! S-a stins din viata saxofonistul Florin Avram din Arad la varsta de doar 50 de ani. Acesta era foarte indragit in Arad si vestea a intristat.

Legile Justitiei, mai mult decat un PowerPoint. Tudorel vrea sa poata trimite magistratii la psihiatru

Politizarea Inspectiei Judiciare prin preluarea de catre Ministerul Justitiei, numirea procurorilor-sefi de catre CSM la propunerea ministrului Justitiei si infiintarea unei directii specializate pentru urmarirea penala a magistratilor sunt cele mai contestate masuri.

Guvernul scumpeste carburantii: cu cat o sa platim mai mult incepand cu 15 septembrie?

Guvernul Tudose a aprobat acum majorarea accizelor la carburanti. Acestia vor fi mai scumpi incepand cu 15 septembrie, urmand ca a doua majorare a pretului sa vina de pe 1 octombrie.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )