Libnet.ro
UNICEF

18:45

Doliu in lumea filmului. A murit o actrita celebra din Urzeala tronurilor

Playtech Playtech,
Doliu in lumea filmului. A murit o actrita celebra din Urzeala tronurilor

Actrita Diana Rigg, care o interpreteaza pe Olenna Tyrell in serialul Game of Thrones Urzeala tronurilor), a incetat din viata, in dimineata zilei de joi, la 82 de ani. in urma cu doi ani aflase ca sufera de cancer. Diana Rigg, actrita celebra din Urzeala tronurilor, a murit Actrita britanica Diana Rigg, care a jucat . continuă pe Playtech

Doliu in lumea filmului. Celebra actrita Diana Rigg a murit la 82 de ani

Celebra actrita Diana Rigg s-a stins din viata joi, la varsta de 82 de ani. A murit linistita, devreme, in aceasta dimineata. Era acasa cu familia ei, care a cerut discretie in acest moment.

Actrita celebra, diagnosticata cu o boala grea. Vestea trista venita acum din SUA

Vesti proaste vin de la Hollywood, unde o actrita celebra a fost diagnosticata cu o boala grva. Vedeta a devazluit vestea trista printr-un mesaj publicat pe pagina personala de Instagram. Vesti triste de la Hollywood. O actrita celebra a fost diagnosticata cu boala Lyme Fanii sunt in stare de soc dupa ce o actrita celebra .

Doliu la Hollywood. A murit actrita Diana Rigg din Game of Thrones

Dame Diana Rigg, actrita care a interpretat roluri precum Emma Peel in seria The Avengers si Olenna Tyrell din Game of Thrones, a murit la varsta de 82 de ani.

Peste 900.000 de oameni au murit pana acum, din cauza coronavirusului. Topul tarilor cu cele mai multe decese

Peste 900. 000 de oameni si-au pierdut viata la nivel global pana acum, din cauza coronavirusului. in plus, numararea victimelor nu se opreste aici, deoarece autoritatile din toata lumea duc o lupta acerba cu o noua explozie de cazuri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )