Libnet.ro
UNICEF

22:30

Doliu in lumea filmului. Unul dintre cei mai iubiti actori de la Bollywood a fost gasit mort in propria locuinta

B1 B1,
Doliu in lumea filmului. Unul dintre cei mai iubiti actori de la Bollywood a fost gasit mort in propria locuinta

Una dintre cele mai mari vedete din India si unul dintre cele mai cunoscute nume de la Bollywood si-a gasit sfarsitul. Actorul Sushant Singh Rajput a fost gasit mort in apartamentul personal din Mumbai, unde se cr. continuă pe B1

Gigi Becali, in alerta. Unul dintre cei mai apropiati parteneri de afaceri, infectat cu coronavirus

Gigi Becali este in alerta, dupa de unul dintre cei mai apropiati parteneri de-ai sai a fost infectat cu coronavirus.

Ambasadorul Adrian Zuckerman: Poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american. Romania e unul dintre cei mai apropiati aliati ai SUA din Europa (VIDEO)

Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite in Romania, a transmis un mesaj special la implinirea a 140 de ani de relatii diplomatice intre cele doua tari. Zuckerman a subliniat ca Romania este unul dintre.

InspiraTIFF cu Anamaria Marinca: Cei mai mari artisti pe care i-am cunoscut scriitori, regizori, pictori sunt foarte modesti

Actrita Anamaria Marinca, recunoscuta pentru rolul din 4 luni, 3 saptamani si 2 zile al lui Cristian Mungiu, e stabilita la Londra, are o cariera internationala solida si joaca, de ani buni, in filme independente, blockbustere hollywoodiene si seriale TV. Printre proiectele recente se numara The Old Guard, cu Charlize Theron, si serialul Tin Star, cu Tim Roth. Cat de greu este sa te mentii acolo, in lumea filmului?.

Ce mananca cei mai longevivi oameni de pe planeta. Cinci alimente care nu trebuie sa-ti lipseasca din dieta

In unele regiuni ale lumii, speranta de viata a locuitorilor este mai mare decat in altele. Interesant este ca unul dintre elementele comune ale populatiei din zonele in care se traieste mai mult il reprezinta dieta.

VIDEO Ambasadorul Adrian Zuckerman: Poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american

Romania este unul dintre cei mai apropiati aliati militari si economici ai Statelor Unite in Europa iar poporul roman nu are prieten mai bun decat poporul american, a afirmat duminica ambasadorul Statelor Unite la Bucuresti, Adrian Zuckerman, intr-un mesaj video difuzat cu ocazia celebrarii a 140 de ani de la debutul relatiilor diplomatice bilaterale.

Episcopul Marchel, unul dintre promotorii teoriilor conspiratiei despre vaccinuri, s-a infectat cu COVID-19

Episcopul de Balti si Falesti, Marchel, unul dintre cei care promoveaza in spatiul public teorii ale conspiratiei, intalnite pe site-urile de fake news, a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Tragedie inainte de examen. I-a murit unul dintre parinti chiar luni dimineata, inainte de Evaluarea Nationala

Doi elevi nu au mai venit la examen luni, cu toate ca s-au inscris la Evaluarea Nationala.

Romania, in topul statelor UE cu cei mai multi liber profesionisti

La nivelul Uniunii Europene, 18 milioane de oameni cu varsta cuprinsa intre 20 si 64 de ani erau liberi profesionisti in 2019. Dintre statele membre, Romania ocupa un loc fruntasdin acest punct de vedere,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )