Libnet.ro
UNICEF

08:47

DOLIU in lumea modei! Din pacate, A MURIT una dintre cele mai cunoscute CREATOARE DE MODA, dupa o LUNGA SUFERINTA!

B1 B1,
DOLIU in lumea modei! Din pacate, A MURIT una dintre cele mai cunoscute CREATOARE DE MODA, dupa o LUNGA SUFERINTA!

Una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda elvetiene, Christa de Carouge a incetat din viata la varsta de 81 de ani, dupa in urma unei boli grave, au confirmat miercuri surse apropiate, ca. continuă pe B1

El este romanul care a fost acceptat la Oxford din Marea Britanie, una dintre cele mai bune universitati ale lumii

Un roman se poate lauda cu o reusita fantastica la care multi nici nu indraznesc sa viseze. Radu Zevri a fostadmis la Universitatea Oxford din Marea Britanie la specializarea Computer Science, la care.

Doliu in lumea modei! O cunoscuta creatoare a incetat din viata (FOTO)

Una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda elvetiene, Christa de Carouge a incetat din viata la varsta de 81 de ani, dupa in urma unei boli grave, au confirmat miercuri surse apropiate, ca.

Anunt SOC! Sute de romani vor deveni SOMERI! Una dintre cele mai mari fabrici isi iNCHIDE portile

Una dintre cele mai cunoscute fabrici de zahar din tara, de la Oradea, isi va inchide portile, in conditiile in care nu este destul de profitabila pentru compania germana care o.

Una dintre mizele de la Ministerul de Interne: schimbarea sefului de la Oficiul pentru Combaterea Spalarii Banilor

Una dintre mizele debarcarii lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne este functia de sef al Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor ONPCSB), post ocupat acum de chestorul Daniel Staicu. Staicu a fost reclamat de ceilalti membri ai Plenului institutiei ca i-a exclus din mecanismul decizional, iar premierul Tudose, care l-a numit pe Staicu in octombrie, lua in calcul demiterea acestuia, potrivit unor surse guvernamentale. Printre alte indatoriri, Oficiul pentru Spalarea Banilor e responsabil pentru elaborarea unei legi care sa reglementeze strict actiunile la purtator, dar proiectul e intarziat si Romania risca sanctionarea de catre Comisia Europeana.

Doliu in lumea cinematografiei! A murit unul dintre cei mai apreciati regizori

Lumea cinematografiei este din nou in doliu. Regizorul si scenaristul american Hugh Wilson, cel care a realizat cunoscuta comedie Academia de Politie, a murit la varsta de 74 de ani,.

Doliu in lumea cinematografiei! A murit unul dintre cei mai apreciati regizori...

Lumea cinematografiei este din nou in doliu. Regizorul si scenaristul american Hugh Wilson, cel care a realizat cunoscuta comedie Academia de Politie, a murit la varsta de 74 de ani,.

BBC, despre noua criza politica din Romania: in acelasi timp, tara, una dintre cele mai sarace state membre ale UE, se bucura de o crestere economica puternica

BBC scrie despre noua criza politica din Romania. Romania pierde al doilea premier in ultimele 7 luni dupa ce Mihai Tudose a ramas fara sprijin politic si si-a anuntat demisia.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )