Libnet.ro
UNICEF

15:00

Doliu in lumea muzicii! A murit un artist de renume, din Sud-Estul Europei

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea muzicii! A murit un artist de renume, din Sud-Estul Europei

Cantaretul croat Oliver Dragojevic a murit duminica dimineata la varsta de 70 de ani, intr-un spital din orasul sau natal Split, situat pe coasta croata a Marii Adriatice. El a fost diagnosticat cu cancer. continuă pe Antena3

Doliu in lumea muzicii! A fost gasit mort in casa

Doliu in lumea muzicii internationala. Unul dintre cei mai iubiti artisti a incetat din viata. O lumina in lumea muzicii independente, asa cum era numit de catre fani, starul a fost gasit fara suflare,.

DOLIU in lumea MUZICII: O mare VEDETA a plecat la ceruri! Din pacate, a pierdut lupta cu VIATA

Dedry Jones, artist si detinatorul celebrului magazin de muzica The Music Experience a fost gasit mort in locuinta lui. El era cunoscut pentru afacerea sa care a durat nu mai putin de 28 de ani. In ultimii ani,.

Doliu in lumea muzicii. Un compozitor celebru a murit

Compozitorul Patrick Williams a murit la varsta de 79 de ani. Patrick Williams a fost un cunoscut compozitor de muzica pentru coloanele sonore ale unor filme celebre. El a fost nominalizat la premiile Emmy si,.

Doliu in lumea muzicala: A murit un artist de renume mondial (FOTO)

Cantaretul croat Oliver Dragojevic a incetat din viata duminica dimineata, anunta agentia croata Hina. Artistul, in varsta de 70 de ani, suferea de mai bine de un an de cancer pulmonar. Oliver.

DRAMA momentului in LUMEA MANELELOR: Adio, FLORIN SALAM! Din pacate, s-a intamplat! Fanii sunt devastati

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a dat aceasta veste neasteptata. Nu este prima data cand se vorbeste despre renuntarea la cantat a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )