Libnet.ro
UNICEF

10:15

DOLIU in lumea politica! Un IMPORTANT senator a murit din cauza unei tumori (FOTO)

B1 B1,
DOLIU in lumea politica! Un IMPORTANT senator a murit din cauza unei tumori (FOTO)

John McCain, senator american ce a candidat la presedintia Statelor Unite, a murit la varsta de 81 de ani din cauza unei tumori pe creier. Senatorul se afla sub tratament din iulie 2017, insa recent. continuă pe B1

VIDEO Povestea emotionanta a unei fetite, care a murit din cauza unei vedete de pe YouTube: Voia sa inspire si alti copii

Un tanar de 18 ani, vedeta pe YouTube unde prezinta jocurile video, a provocat un cumplit accident pe o autostrada din California.

Un tanar de 17 ani a murit din cauza unui sofer care conducea fara permis

Un tanar de 17 ani si-a pierdut viata duminica in urma unui accident rutier produs pe DN 15A, in localitatea Dipsa, iar alti patru au fost raniti, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situatii.

Politia italiana cauta doi barbati care s-au dezbracat intr-un important monument istoric din Roma

Politia din Italia cauta doi turisti vorbitoari de limba engleza, care au postat fotografii cu ei dezbracati dintr-o fantana din Roma care ii comemoreaza pe cei care au murit in razboi . Cei doi.

Ziua Porumbului, anulata din cauza pestei porcine

Epidemia de pesta porcina duce si anularea festivalurilor traditionale pentru fermerii romani. Ziua Porumbului nu va mai fi organizata in 2018 a anuntat Nicolae Sitaru, organizatorul celui mai important.

Nunta fiului lui Dragnea: Locul cununiei religioase a fost schimbat, din cauza protestelor anuntate

In urma protestelor anuntate, cununia religioasa a fiului lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc in Biserica Sfantul Elefterie din Capitala, asa cum era stabilita pana in urma cu putin timp, ci in alta parte, noul loc unde va avea loc ceremonia religioasa nefiind facut public, informeaza Mediafax.

UPDATE Nunta fiului lui Dragnea: Locul cununiei religioase a fost schimbat, din cauza protestelor anuntate / Cununia civila, oficializata de Gabriela Firea / Mesaje anti-PSD pe drumul spre Snagov

In urma protestelor anuntate, cununia religioasa a fiului lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc in Biserica Sfantul Elefterie din Capitala, asa cum era stabilita pana in urma cu putin timp, ci in alta parte, noul loc unde va avea loc ceremonia religioasa nefiind facut public, informeaza Mediafax.

UPDATE Nunta fiului lui Dragnea: Locul cununiei religioase a fost schimbat, din cauza protestelor anuntate / Cununia civila, oficiata de Gabriela Firea / Mesaje anti-PSD pe drumul spre Snagov

In urma protestelor anuntate, cununia religioasa a fiului lui Liviu Dragnea nu a mai avut loc la Biserica Sfantul Elefterie din Capitala, asa cum era stabilit, ci in alta parte, noul loc al ceremoniei religioase nefiind facut public, informeaza Mediafax. Cununia civila a avut loc duminica dimineata si a fost oficiata de Gabriela Firea, primar general al Capitalei si vicepresedinte al PSD. Cativa protestatari s-au mobilizat si au asteptat cu pancarte, pe marginea drumului catre Palatul Snagov, invitatii la nunta.

Italia ameninta Uniunea Europeana cu suspendarea fondurilor, din cauza migrantilor

Italia ameninta ca va suspenda contributia la bugetul Uniunii Europene daca alte tari nu vor accepta sa preia imigranti ilegali, salvati din Marea Mediterana de o nava italiana. Avertismentul vine de la.

Ce i-au facut doctorii este de neiertat. Va suferi o viata intreaga din cauza greselii lor

O femeie din Iowa pretinde ca un doctor i-a indepartat incorect rinichiul, iar interventia chirurgicala gresita a dus la o boala incurabila. Dena Knapp spune ca ar fi trebuit sa faca o.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )