Libnet.ro
UNICEF

06:45

Doliu in lumea presei! Jurnalistul Sorin Avram a incetat din viata

România Liberă România Liberă,
Doliu in lumea presei! Jurnalistul Sorin Avram a incetat din viata

Sorin Avram, fratele geaman al lui Liviu Avram, redactorul-sef adjunct al ziarului Adevarul, s-a sti. continuă pe România Liberă

A MURIT JURNALISTUL SORIN AVRAM! Doliu in lumea presei

Doliu in lumea presei. Jurnalistul Sorin Avram, fratele geaman al redactorului-sef al ziarului Adevarul, Liviu Avram, a murit, vineri, in urma unor complicatii pulmonare, survenite din pricina unei operatii pe.

A murit Sorin Avram. Jurnalistul s-a stins din viata la varsta de 54 de ani, in urma unor complicatii pulmonare

Jurnalistul Sorin Avram a murit, duminica seara, la varsta de 54 de ani, in urma unor complicatii pulmonare. Redactia Adevarul este alaturi de redactorul-sef adjunct Liviu Avram in aceste momente grele, in care se desparte de geamanul sau.

Cunoscutul jurnalist si producator video Sorin Avram a murit

Sorin Avram, cunoscut jurnalist si producator video, a murit duminica seara, dupa cum a confirmat luni fratele sau geaman, Liviu Avram, redactor-sef adjunct Adevarul, intr-o postare pe Facebook. Publicatia Adevarul precizeaza ca decesul a survenit in urma unor complicatii pulmonare.

Doliu in presa romaneasca. Un cunoscut jurnalist a incetat brusc din viata

Jurnalistul Sorin Avram a incetat din viata. Jurnalistul a murit din cauza unor complicatii pulmonare, survenit din pricina unei operatii pe care o suferise in urma cu patru ani. in varsta de 54 de ani, Sori.

Veste socanta din lumea presei! Un jurnalist si iubita lui, ucisi in propria locuinta

Un jurnalist slovac de investigatie si iubita lui au fost ucisi in propria locuinta din Velka Maca, aflat in apropiere de Bratislava. Politia sustine ca incidentul ar putea avea legatura cu subiectele.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )