Libnet.ro
UNICEF

07:30

A murit Sorin Avram. Jurnalistul s-a stins din viata la varsta de 54 de ani, in urma unor complicatii pulmonare

Adevărul Adevărul,
A murit Sorin Avram. Jurnalistul s-a stins din viata la varsta de 54 de ani, in urma unor complicatii pulmonare

Jurnalistul Sorin Avram a murit, duminica seara, la varsta de 54 de ani, in urma unor complicatii pulmonare. Redactia Adevarul este alaturi de redactorul-sef adjunct Liviu Avram in aceste momente grele, in care se desparte de geamanul sau. continuă pe Adevărul

Doliu in lumea sportului! Un boxer s-a stins din viata la doar 31 de ani

Doliu in lumea sportului. Scott Westgarth, un boxer britanic de doar 31 de ani, s-a stins din viata la scurt timp dupa ce a castigat meciul din ring. Sportivul a lesinat in timpul interviului pe care il oferea.

Doliu in presa. Un ziarist s-a stins din viata

Fostul corespondent al Agentiei Nationale de Presa AGERPRES in judetul Maramures, scriitorul si juristul Vasile Gaftone, s-a stins din viata joi, la varsta de 82 de ani. Am pierdut un jurnalist de calitate,.

O vedeta uriasa de la Bollywood s-a stins din viata. A jucat in sute de filme

Vedeta de la Bollywood Sridevi Kapoor, considerata una dintre cele mai mari actrite ale cinematografiei indiene, a murit la Dubai in urma unui infarct, a anuntat familia sa duminica agentiei de presa Press Trust.

A MURIT JURNALISTUL SORIN AVRAM! Doliu in lumea presei

Doliu in lumea presei. Jurnalistul Sorin Avram, fratele geaman al redactorului-sef al ziarului Adevarul, Liviu Avram, a murit, vineri, in urma unor complicatii pulmonare, survenite din pricina unei operatii pe.

Doliu in lumea presei! Jurnalistul Sorin Avram a incetat din viata

Sorin Avram, fratele geaman al lui Liviu Avram, redactorul-sef adjunct al ziarului Adevarul, s-a sti.

Doliu in presa romaneasca. Un cunoscut jurnalist a incetat brusc din viata

Jurnalistul Sorin Avram a incetat din viata. Jurnalistul a murit din cauza unor complicatii pulmonare, survenit din pricina unei operatii pe care o suferise in urma cu patru ani. in varsta de 54 de ani, Sori.

Cunoscutul jurnalist si producator video Sorin Avram a murit

Sorin Avram, cunoscut jurnalist si producator video, a murit duminica seara, dupa cum a confirmat luni fratele sau geaman, Liviu Avram, redactor-sef adjunct Adevarul, intr-o postare pe Facebook. Publicatia Adevarul precizeaza ca decesul a survenit in urma unor complicatii pulmonare.

Doliu in sportul romanesc! Un antrenor celebru a murit in urma unui infarct

Un antrenor celebru s-a stins din viata la varsta de 63 de ani, in urma unui infarct. Mircea Petrisor, unul dintre antrenorii cunoscuti pentru performantele obtinute in baschetul juvenil din judeteul Vrancea,.

O alta STEA s-a STINS! O indragita ACTRITA a murit. Era cunoscuta pentru rolul sau din filmul Nothing Hill (FOTO)

Actrita Emma Chambers, cunoscuta pentru rolul sau in filmul Nothing Hill, a murit la varsta de 53 de ani, anuntul fiind facut de agentul ei, John Grant. Acesta a precizat ca Chambers a murit din cauze.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )