Libnet.ro
UNICEF

06:00

DOLIU in lumea sportiva! O STEA a ROMANIEI s-a STINS din viata: Avea doar 22 de ani!

B1 B1,
DOLIU in lumea sportiva! O STEA a ROMANIEI s-a STINS din viata: Avea doar 22 de ani!

Fotbalistul Marian Dumitru, in varsta de doar 22 de ani, a murit dupa ce a incercat sa se sinucida. Tanarul, care activa la echipa de fotbal de Liga a IV-a AS Creteni, a ales sa recurga la acest. continuă pe B1

DOLIU in lumea sportiva! O STEA a ROMANIEI sa stins din viata: Avea doar 22 de ani

Fotbalistul Marian Dumitru, in varsta de doar 22 de ani, a murit dupa ce a incercat sa se sinucida. Tanarul, care activa la echipa de fotbal de Liga a IV-a AS Creteni, a ales sa recurga la acest.

DOLIU! Un scriitor celebru s-a stins din viata. Milioane de cititori sunt iN LACRIMI (FOTO)

Scriitorul britanic Vidiadhar Surajprasad Naipaul, laureat cu Nobel pentru Literatura in 2001, s-a stins din viata la varsta de 85 de ani. Anuntul a fost facut sambata de familia sa. A fost un gigant.

O actrita cunoscuta s-a stins din viata acum sase luni, insa despre decesul ei s-a aflat abia acum. Artista s-a luptat cu o boala necrutatoare

Tragedie in lumea cinematografiei. Actrita Morgana King, cea care este cunoscuta pentru interpretarea rolului Carmela Corleone, in trilogia Nasul, a murit la 87 de ani. Aceasta s-a stins din viata, in.

Doliu in lumea sportului din Romania! Un cunoscut antrenor s-a stins din viata

Aurelian Segarceanu, antrenor emerit de tenis, tatal fostului jucator Florin Segarceanu, actualul capitan-nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a murit la varsta de 84 de ani. Nascut la 16 ianuarie.

Doliu in literatura! Scriitorul rus care aducea bucuria copiilor s-a stins din viata

Scriitorul rus Eduard Uspensky, care a semnat numeroase carti populare dedicate copiilor, adaptate in desene animate mult urmarite de generatii intregi din Uniunea Sovietica si din Rusia de astazi, a decedat la.

EXCLUSIV Cine sunt huliganii care au atacat-o vineri pe jandarmerita la mitingul diasporei. Ce legaturi au cu lumea sportiva

Cei doi huligani care au fost retinuti de autoritati pe motiv ca au batut crunt o jandarmerita la protestul diasporei, de vineri, din Piata Victoriei, sunt membri galeriei unei echipe de fotbal bucurestene, mai cunoscuti ca ultrasi. Agresorii vor fi prezentati astazi judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )