Libnet.ro
UNICEF

14:01

Doliu in lumea sportului! Un boxer s-a stins din viata la doar 31 de ani

Antena3 Antena3,
Doliu in lumea sportului! Un boxer s-a stins din viata la doar 31 de ani

Doliu in lumea sportului. Scott Westgarth, un boxer britanic de doar 31 de ani, s-a stins din viata la scurt timp dupa ce a castigat meciul din ring. Sportivul a lesinat in timpul interviului pe care il oferea. continuă pe Antena3

Doliu in presa. Un ziarist s-a stins din viata

Fostul corespondent al Agentiei Nationale de Presa AGERPRES in judetul Maramures, scriitorul si juristul Vasile Gaftone, s-a stins din viata joi, la varsta de 82 de ani. Am pierdut un jurnalist de calitate,.

O vedeta uriasa de la Bollywood s-a stins din viata. A jucat in sute de filme

Vedeta de la Bollywood Sridevi Kapoor, considerata una dintre cele mai mari actrite ale cinematografiei indiene, a murit la Dubai in urma unui infarct, a anuntat familia sa duminica agentiei de presa Press Trust.

Doliu in presa romaneasca. Un cunoscut jurnalist a incetat brusc din viata

Jurnalistul Sorin Avram a incetat din viata. Jurnalistul a murit din cauza unor complicatii pulmonare, survenit din pricina unei operatii pe care o suferise in urma cu patru ani. in varsta de 54 de ani, Sori.

Doliu in sportul romanesc! Un antrenor celebru a murit in urma unui infarct

Un antrenor celebru s-a stins din viata la varsta de 63 de ani, in urma unui infarct. Mircea Petrisor, unul dintre antrenorii cunoscuti pentru performantele obtinute in baschetul juvenil din judeteul Vrancea,.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )