Libnet.ro
UNICEF

17:45

DOLIU in lumea sportului! A MURIT FULGERATOR, la doar 25 de ani! GRIPA a rapus-o... (FOTO)

B1 B1,
DOLIU in lumea sportului! A MURIT FULGERATOR, la doar 25 de ani! GRIPA a rapus-o... (FOTO)

Este din nou doliu in lumea sportului. Una din cele mai cunoscute sportive s-a stins din viata, la doar 25 de ani. Este vorba de fotbalista Molly Webb, care a contactat un virus gripal, descoperit mult prea tarziu. continuă pe B1

Virusul gripal a mai facut o victima. O cunoscuta sportiva s-a stins la doar 25 de ani

Doliu in lumea sportului! Molly Webb, o fotbalista in varsta de doar 25 de ani, a murit fulgerator dupa ce a contactat un virus gripal. Starea ei de sanatate s-a deteriorat in doar cateva zilei, iar.

Directorul administrativ al Universitatii Bucuresti a murit la doar 40 ani. Adrian Albu a fost rapus de stres. Programul nu ii permitea nici sa respire

Directorul general administrativ al Universitatii Bucuresti a murit la doar 40 ani. Economistul Adrian Albu va fi inmormantat in satul 2 Mai din judetul Constanta.

Doliu la Universitatea din Bucuresti. Directorul general administrativ a murit la doar 40 ani. Ce spune institutia

Update:Universitatea din Bucuresti a dat un comunicat in legatura cu decesul luiAdrian Albu, Director General Administrativ al institutiei. Universitatea din Bucuresti deplange plecarea dintre.

Lumea sportului romanesc este in doliu! Cel mai mare antrenor de sarituri in apa a murit

Cel mai mare antrenor roman de sarituri in apa din toate timpurile, Pantelimon Decuseara, a decedat joi, la varsta de 78 de ani, a anuntat Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern pe pagina sa de.

TRAGEDIE in lumea SPORTULUI! A MURIT la doar 25 de ani din cauza GRIPEI (FOTO)

Tragedie in lumea sportului. O tanara fotbalista a amurit la doar 25 de ani din cauza virusului gripal. Molly Webber juca de la 13 ani la clubul de fotbal Loughborough Foxes, Anglia. De asemenea, era.

Toalete la pret de vila, amenajate intr-o scoala de la tara. Primaria a investit o suma uriasa in doar sase ani

Autoritatile din comuna botosaneana Gorbanesti au investit aproximativ 125. 000 de euro in toaletele unei scoli, intr-un interval de sase ani.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )