Libnet.ro
UNICEF

21:15

TRAGEDIE in lumea SPORTULUI! A MURIT la doar 25 de ani din cauza GRIPEI (FOTO)

B1 B1,
TRAGEDIE in lumea SPORTULUI! A MURIT la doar 25 de ani din cauza GRIPEI (FOTO)

Tragedie in lumea sportului. O tanara fotbalista a amurit la doar 25 de ani din cauza virusului gripal. Molly Webber juca de la 13 ani la clubul de fotbal Loughborough Foxes, Anglia. De asemenea, era. continuă pe B1

Directorul administrativ al Universitatii Bucuresti a murit la doar 40 ani. Adrian Albu a fost rapus de stres. Programul nu ii permitea nici sa respire

Directorul general administrativ al Universitatii Bucuresti a murit la doar 40 ani. Economistul Adrian Albu va fi inmormantat in satul 2 Mai din judetul Constanta.

Virusul gripal a mai facut o victima. O cunoscuta sportiva s-a stins la doar 25 de ani

Doliu in lumea sportului! Molly Webb, o fotbalista in varsta de doar 25 de ani, a murit fulgerator dupa ce a contactat un virus gripal. Starea ei de sanatate s-a deteriorat in doar cateva zilei, iar.

Lumea sportului romanesc este in doliu! Cel mai mare antrenor de sarituri in apa a murit

Cel mai mare antrenor roman de sarituri in apa din toate timpurile, Pantelimon Decuseara, a decedat joi, la varsta de 78 de ani, a anuntat Federatia Romana de Natatie si Pentatlon Modern pe pagina sa de.

Doliu la Universitatea din Bucuresti. Directorul general administrativ a murit la doar 40 ani. Ce spune institutia

Update:Universitatea din Bucuresti a dat un comunicat in legatura cu decesul luiAdrian Albu, Director General Administrativ al institutiei. Universitatea din Bucuresti deplange plecarea dintre.

Gripa face o noua victima. Un tanar de 17 ani din Teleorman a murit

Numarul persoanelor care au murit din cauza gripei a ajuns la opt, dupa ce, marti, un tanar in varsta de 17 ani din Teleorman a fost confirmat cu virusul gripal A, informeaza Institutul National de Sanatate.

Un tanar de 31 de ani din Drobeta-Turnu Severin si-a luat viata in masina. Cu doar cateva minute inainte primise o veste socanta

Un sofer de 31 de ani din Drobeta-Turnu Severin si-a luat viata in timp ce se afla in masina pe care lucra. Acesta aflase ca sotia il insela. Barbatul, pe nume Orlando, locuia in Timisoara.

Al optulea deces cauzat de gripa: Un tnar de 17 ani din Teleorman

Un tanar in varsta de 17 ani din Teleorman, care nu fusese vaccinat antigripal si avea conditii medicale preexistente, a murit din cauza gripei, numarul deceselor urcand la 8, anunta Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile din cadrul Institutului National de Sanatate Publica.

O tanara de 24 de ani din Sibiu, diagnosticata cu meningita, se afla in moarte cerebrala. Parintii spun ca ambulanta a venit prea tarziu

O tanara de 24 de ani din Sibiu a fost diagnosticata cu meningita. Aflata in moarte cerebrala, parintii au cerut anchete pentru a se stabili daca ambulanta a intervenit prea tarziu pentru a o transporta la.

DOLIU in lumea sportului! A MURIT FULGERATOR, la doar 25 de ani! GRIPA a rapus-o... (FOTO)

Este din nou doliu in lumea sportului. Una din cele mai cunoscute sportive s-a stins din viata, la doar 25 de ani. Este vorba de fotbalista Molly Webb, care a contactat un virus gripal, descoperit mult prea tarziu.

Artistul folk, poetul si pictorul Adrian Berinde a murit la varsta de 60 de ani

Artistul folk, poetul si pictorul Adrian Berinde a murit la varsta de 60 de ani, dupa o lupta de doi ani cu cancerul. Adrian Berinde nu mai este cu noi, de astazi. Drum lin, Adrian! Vei fi mereu in gindurile mele, a scris cantareata Zoia Alecu pe pagina de Facebook.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )