Libnet.ro
UNICEF

01:05

DOLIU in lumea sportului! Unul dintre romanii care au urcat Romania pe podiumul OLIMPIC s-a stins din viata

B1 B1,
DOLIU in lumea sportului! Unul dintre romanii care au urcat Romania pe podiumul OLIMPIC s-a stins din viata

Doliu in sportul romanesc. Un mare campion roman a murit la doar 65 de ani. Halterofilul Stefan Tasnadi a fost unul dintre sportivii care au dus Clujul pana pe podiumul Olimpic, obtinand medalia de argint l. continuă pe B1

Doliu in lumea sportului! Un boxer s-a stins din viata la doar 31 de ani

Doliu in lumea sportului. Scott Westgarth, un boxer britanic de doar 31 de ani, s-a stins din viata la scurt timp dupa ce a castigat meciul din ring. Sportivul a lesinat in timpul interviului pe care il oferea.

Doliu in lumea sportului! Un fost jucator de fotbal a murit in urma unei crize cardiace

Fostul international spaniol Enrique Castro Quini, care a evoluat in cursul carierei sale la FC Barcelona si Sporting Gijon, a incetat din viata marti, la varsta de 68 ani, in urma unei crize cardiace pe care.

Un mire a murit, dupa ce unul dintre cadourile primite la nunta a explodat

Un barbat proaspat casatorit si bunica sa au murit, in India, dupa ce unul dintre cadourile pe care l-au desfacut a explodat. Sotia barbatului a fost grav ranita in urma exploziei care a avut loc.

India: Un mire a murit, dupa ce unul dintre cadourile primite la nunta a explodat

Un barbat proaspat casatorit si bunica sa au murit, in India, dupa ce unul dintre cadourile pe care l-au desfacut a explodat, sotia acestuia fiind grav ranita in urma exploziei care a avut loc vineri in.

Doliu in lumea sportului! Un apreciat fotbalist s-a stins din viata in urma unui infarct

Enrique Castro Gonzalez, fost fotbalist spaniol, cunoscut sub porecla de Quini, a murit la 68 de ani, in urma unui infaract. Sportivul a mai avut probleme de sanatate, in 2008 afland ca suferea de cancer.

Cum a ajuns calugar Ioan Casian, sfantul nascut in Dobrogea de astazi si cinstit in toata lumea crestina

Sfantul Ioan Casian este cinstit atat de Biserica Apuseana, cat si de cea de la Rasarit pentru viata sa deosebita dedicata ascezei si rugaciunii. Plecat din tinuturile Dobrogei de astazi, a fost unul dintre cei care au pus bazele monahismului in tinuturile Marsiliei.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )