Libnet.ro
UNICEF

08:30

Doliu in muzica populara! Un artist a murit in urma unui infarct

Antena3 Antena3,
Doliu in muzica populara! Un artist a murit in urma unui infarct

Doliu in lumea muzicii populare! Artistul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Anuntul trist a fost facut de catre Andrada Barsauan, cantareata de muzica populara care colabora cu Daniel. continuă pe Antena3

Festival-concurs national de muzica populara din Teleorman, ajuns la a 49-a editie. Ce vedete vor urca pe scena

A 49-a editie a Festivalului-concurs national de muzica populara Pe deal la Teleormanel incepe miercuri seara, 19 septembrie, de la ora 19. 00, pe platoul din fata Casei de Cultura din Alexandria.

Drama in muzica populara... Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Ionut Dolanescu: Este vorba de iubita interpreta Maria Ciobanu...

Cantareata de muzica populara Maria Ciobanu trece prin momente grele. Starea de sanatate a sotului artistei, Mircea Cimpeanu, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire.

DEMISIA momentului! Renunta la CONDUCERE in urma unui scandalul de spalare de bani! Asta da LOVITURA

Directorul general al Danske Bank, Thomas Borgen, a demisionat miercuri, in urma unui scandal de spalare de bani care a implicat 200 de miliarde de euro 233,7 miliarde de dolari), flux financiar trecut prin sucursala.

DOLIU in muzica POPULARA! Lovitura pentru fanii ELENEI MERISOREANU! Vestea mortii a picat ca un trasnet

Elena Merisoreanu a deplans disparitia marilor valori romanesti din ultima perioada. in cadrul unei emisiuni TV, Elena Merisoreanu a vorbit cu tristete despre faptul ca tot mai multi artisti autohtoni se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )