Libnet.ro
UNICEF

01:05

Drama in muzica populara... Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Ionut Dolanescu: Este vorba de iubita interpreta Maria Ciobanu...

B1 B1,
Drama in muzica populara... Din pacate anuntul trist a fost facut chiar de Ionut Dolanescu: Este vorba de iubita interpreta Maria Ciobanu...

Cantareata de muzica populara Maria Ciobanu trece prin momente grele. Starea de sanatate a sotului artistei, Mircea Cimpeanu, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire. continuă pe B1

Lacrimi in showbiz... Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragita cantareata Mirabela Dauer...

Artista Mirabela Dauer a marturisit ca a fost dezamagita in viata de persoane apropiate, care se dadeau prietene, dar isi urmareau doar beneficiile. Mai mult, aceasta a recunoscut ca beneficiile pe care.

Ce drama... Din pacate anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragitul chef bucatar Catalin Scarlatescu...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui chef Catalin Scarlatescu, a trecut prin clipe grele. Tanara a ajuns la spital dupa ce a muncit pana la epuizare. intr-o imagine pe care aceasta a publicat-o.

Anuntul trist a fost facut: Da, din pacate e vorba de indragitul Stefan Banica jr...

Stefan Banica jr are probleme in afaceri. Firma prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat, potrivit evz. ro. Datele de la Ministerul.

Din pacate, totul e adevarat... Oana Lis tocmai a facut anuntul trist: Este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin clipe grele la inceputul acestui an, atunci cand a suferit un accident vascular cerebral. in acele momente, alaturi de fostul edil al Capitalei a fost in permanenta sotia lui,.

Revine cea mai IUBITA MASINA din Romania: ANUNTUL OFICIAL in legatura cu Dacia 1300...

Dacia 1300, masina care a pus practic Romania in miscare, a ajuns sa fie extrem de populara pe site-urile de anunturi auto. Desi nu este o masina recunoscuta ca foarte valoroasa, din cauza numarului mare.

Din pacate, trupul Biancai Dragusanu a cedat... Tragedie in lumea mondena: Vedeta a fost batuta cu bestialitate si...

Bianca Dragusanu are un trecut amoros foarte tumultos. inainte de a deveni celebra, aceasta a trecut printr-o experienta extrem de traumatizanta, ajungand pe patul de spital din cauza unui barbat foarte gelos s.

Cele mai negre temeri s-au adeverit... Oana Lis a confirmat chiar acum totul: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis are grija de sotul ei, care a suferit o operatie de colecist, dar si un atac cerebral. Acum sase ani, un cadou macabru, din partea unui fan, avea sa-i aduca numai ghinioane cuplului Viorel Lis 74 de.

Din pacate, e vorba de o veste trista: Andreea Marin, din nou in lacrimi...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarele sale de pe retelele de socializare. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are.

SOC iN LUMEA TEATRULUI! Din pacate, este vorba despre marea actrita Ileana Stana Ionescu (FOTO)

Legendara actrita Ileana Stana Ionescu a ales sa se retraga din teatru fix cand implineste 82 de ani. De asemenea, Doamna comediei romanesti a cerut sa fie scoasa din toate pieselein care joaca.

Soc in lumea mondena: Din pacate e vorba de indragitul cantaret Smiley... (VIDEO)

Celebrul cantaret Smiley a distribuit pe pagina personala de Facebook un clip in care vedeta a surprins un urs in cautarea hranei. Din fericire animalul era pasnic iar indragitul cantaret s-a aflat in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )