Libnet.ro
UNICEF

23:15

Doliu in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit

B1 B1,
Doliu in muzica populara: Din pacate, indragita cantareata care era iubita de intreaga Romanie a murit

Cantareata de muzica popularaElena Ionescu Cojocarua murit, la varsta de 68 de ani, informeazaAdevarul. Artista s-a stins, duminica, din cauza unor complicatii cardiace. Nascuta. continuă pe B1

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

Este din nou doliu in muzica populara! Din nefericire, indragita cantareata Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, in urma unor probleme cardiace.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! A cantat, a iubit, s-a distrat, dar a si patimit, iar la varsta de 50 de ani,.

DOLIU in muzica populara! MAREA CANTAREATA a fost ingropata de VIE! Au FUGIT cand s-a deschis MORMANTUL (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi.

Unde va fi iNMORMANTATA Maria Ciobanu! DORINTA marii cantarete de muzica populara (GALERIE FOTO)

Maria Ciobanu este una dintre cele mai mari voci ale muzicii populare romanesti! Marea artista a facut cateva declaratii prin care a afirmat ca si-a pus in ordine treburile lumesti! Romania, iNDOLIATA!.

Urmarire ca-n filme intr-un cartier din Iasi! Un sofer care a refuzat sa opreasa la semnalul politistilor a provocat un accident teribil

Urmarire ca-n filme intr-un cartier din Iasi! Un sofer care a refuzat sa opreasa la semnalul politistilor a provocat un accident. in imagini, se vede clar momentul in care soferul pierde controlul.

China introduce noi restrictii pentru tinerii gameri din mediul online, printre care si o ora de stingere

China a anuntat noi restrictii pentru jucatorii minori din mediul online, sustinand ca obiectivul este cel de a combate dependenta acestora de online gaming, scrie CNN.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )