Libnet.ro
UNICEF

01:05

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

B1 B1,
DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

Este din nou doliu in muzica populara! Din nefericire, indragita cantareata Elena Ionescu Cojocaru a murit, la varsta de 68 de ani, in urma unor probleme cardiace. continuă pe B1

DRAMA FARA PRECEDENT in muzica populara! Din pacate, indragita interpreta iubita de milioane de romani A MURIT: A avut probleme cardiace!

O noua tragedie zguduie muzica populara! Din nefericire, indragita cantareata Elena Ionescu Cojocaru s-a stins din viata, la varsta de 68 de ani, in urma unor probleme cardiace. Aceasta a coordonat si.

iNMORMANTAREA celei mai IUBITE ARTISTE de MUZICA POPULARA din toata Romania. MILIOANE de romani, in lacrimi (GALERIE FOTO)

A fost cea mai indragita si iubita cantareata de muzica populara din Romania. Moartea ei a intristat intreaga tara! A cantat, a iubit, s-a distrat, dar a si patimit, iar la varsta de 50 de ani,.

Situatie fara precedent: un ministru din fostul cabinet al Vioricai Dancila a fost laudat de presedintele Klaus Iohannis

Situatie fara precedent: un ministru din fostul cabinet al Vioricai Dancila a fost laudat de presedintele Klaus Iohannis si de premierul Ludovic Orban. Este vorba de Ana Birchall, fosta titluara de la Justi?.

DOLIU in muzica populara! MAREA CANTAREATA a fost ingropata de VIE! Au FUGIT cand s-a deschis MORMANTUL (IMAGINI CUTREMURATOARE)

Moartea marii cantarete de muzica populara Ileana Sararoiu a socat Romania in urma cu 35 de ani. Tragedia a avut loc dupa onunta inlocalitatea Unirea, judetul Calarasi.

Atac fara precedent la adresa Simonei Halep: Ai devenit victima pesedismului, acest comunism cu haine noi. Mesaj dur pentru sportiva

Simona Halep a primit o replica dura dupa ce si-a exprimat sustinerea fata de Ion Tiriac la sefia Federatiei Romane de Tenis FRT). Conrtacandidatul lui Tiriac, Marius Vecerdea, o acuza pe Simona ca a devenit victima pesedismului si ca a fost folosita intr-un mod josnic pentru a-l ataca. Simona Halep, atacata de contracandidatul lui Ion .

VIDEO Australia: Incendii de vegetatie fara precedent. Unii oameni sunt blocati in case, iar echipele de interventie nu au cum sa-i salveze

Autoritatile din Australia spun ca un numar fara precedent de incendii de vegetatie ameninta statul New South Wales, vineri fiind raportate nu mai putin de 90 de astfel de incendii de-a lungul provinciei. Vantul si temperaturile ridicate de pana la 35 de grade au determinat amplificarea fenomenului in zonele afectate deja de seceta.

Mircea Badea, atac fara precedent la Dan Barna. Nu intra in turul doi, il aresteaza!

Mircea Badea l-a atacat pe Dan Barna, dupa ce Rise Project a publicat o noua ancheta cu privire la neregulile din afacerile sale cu fonduri europene. Mircea Badea, atac la Dan Barna Mircea Badea, prezentatorul emisiunii in Gura Presei, a avansat o teorie care il are ca punct de sprijin pe Dan Barna, candidatul Aliantei .

Cutremur la PRO TV! Lacrimi amare pentru Florin Calinescu! A primit un DIAGNOSTIC teribil! Din pacate...

In spatele zambetului celebrului om de televiziune Florin Calinescu se ascunde o drama teribila. Putin sunt cei care stiu faptul ca a fost diagnosticat cu cancer de piele in urma cu mai multi.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )