Libnet.ro
UNICEF

09:30

Doliu in muzica populara, romanii sunt in lacrimi: Din pacate indragita vedeta a murit brusc, in urma unui infarct...

B1 B1,
Doliu in muzica populara, romanii sunt in lacrimi: Din pacate indragita vedeta a murit brusc, in urma unui infarct...

O veste trista zguduie lumea muzicii populare. Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu acesta,. continuă pe B1

Doliu in muzica populara, milioane de fani sunt in lacrimi: Din pacate vedeta atat de indragita de romani a murit brusc, in urma unui infarct...

Cantaretul de muzica populara Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu acesta, potrivit.

Anuntul trist a fost facut de Ionut Dolanescu: Din pacate e vorba de indragita artista de muzica populara Maria Ciobanu...

Momente dificile pentru indragita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu. Starea de sanatate a sotului artistei, s-a inrautatit serios, acesta avand nevoie de ingrijire permanenta. Din aceasta.

O iubita cantareata de muzica populara a fost condamnata la inchisoare. A ucis un barbat cu masina

Cunoscuta interpreta de muzica populara Irina Maria Birou a fost condamnata la doi ani de inchisoare pentru ucidere din culpa si la doi ani de munca in folosul comunitatii, potrivit spynews. ro. in.

Drama in muzica populara! Accident mortal! A fost gasita vinovata!

O cunoscuta interpreta de muzica populara, condamnata la inchisoare pentru ucidere! Ce s-a intamplat. Citeste mai mult pe spynews. ro .

O cunoscuta interpreta de muzica populara a fost condamnata la inchisoare pentru ucidere

Irina Maria Birou, o cunoscuta interpreta de muzica populara din Turbulea, a fost condamnata joi seara la doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul de ucidere din culpa, deschis in anul.

DRAMA in muzica! Celebra cantareata, internata cu forta la psihiatrie: A facut un gest NECUGETAT! Din pacate...

Cantareata Selena Gomez a fost internata, saptamana trecuta, intr-un spital de psihiatrie din Statele Unite dupa ce a suferit o criza emotionala. Artista de 26 de ani a fost spitalizata prima.

Imaginile care demonstreaza ca romanii sunt unici pe Planeta - GALERIE FOTO

Inventivitatea si umorul, dar si adaptabilitatea la conditii noi de trai fac din romani un popor extrem de amuzant, lasand la o parte tragicul din unele situatii. Imagini cu Eterna Romanie au ajuns chiar si.

si , in DOLIU! Tatal artistului s-a stins din viata (FOTO)

Tatal lui s-a stins din viata vineri, anuntul fiind facut de artist pe pagina sa de Facebook. De azi tata nu mai e printre noi. s-a dus intr-o lume mai buna si mai linistita! Dumnezeu sa.

Leonard Doroftei este DISTRUS! Fiul lui a fost implicat intr-un GRAV ACCIDENT rutier. Din pacate ... (FOTO)

Fiul cel mic al lui Doroftei, Alexandru, in varsta de 20 de ani a intrat intr-o masina aflata in fata lui, care a oprit la o trecere de pietoni. Accidentul a avut loc noaptea trecuta, pe Soseaua Vestului din.

E bomba momentului in lumea mondena: Din pacate e vorba de Andreea Esca si Andreea Berecleanu...

Andreea Berecleanu si Andreea Esca, cele mai celebre prezentatoare TV din Romania trec prin momente grele fiindca si-au trimis fiicele la studii in Londra, si ele au plecat impreuna in Italia, potrivit.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )