Libnet.ro
UNICEF

07:15

Doliu national in Turcia, dupa atentatul asupra aeroportului Ataturk. Au inceput funeraliile victimelor identificate

România Liberă România Liberă,
Doliu national in Turcia, dupa atentatul asupra aeroportului Ataturk. Au inceput funeraliile victimelor identificate

Primul-ministru turc a anuntat ca miercuri, 29 iunie, a fost declarata zi de doliu national dupa atacul terorist de la Aeroportul Ataturk din Istanbul, care a avut loc marti seara, scrie Hurriyet Daily News. continuă pe România Liberă

FOTO+VIDEO. Doliu national in Turcia, dupa atentatul asupra aeroportului Ataturk. Noi informatii despre atac. Din ce tari provin victimele

Primul-ministru turc a anuntat ca miercuri, 29 iunie, a fost declarata zi de doliu national dupa atacul terorist de la Aeroportul Ataturk din Istanbul, care a avut loc marti seara, scrie Hurriyet Daily News. Guvernul turc da publicitatii noi informatii privind atentatul: nici unul din cei trei atacatori nu a trecut prin controlul de securitate. Doi dintre ei s-au detonat in aeroport, iar al treilea, in parcare.

Cine sunt strainii care si-au pierdut viata in atentatul asupra aeroportului Ataturk

Autoritatile turce au modificat bilantul victimelor atentatului asupra aeroportului Ataturk, la 41 de morti si 239 de raniti. Din cei 41 de morti, 13 sunt straini. Un oficial turc a anuntat nationalitatile lor, conform BBC: .

Atentatul asupra aeroportului Ataturk. Luna de miere sub teroare

Un jurnalist si activist irakian, Steven Nabil, se afla cu sotia sa in aeroportul Ataturk, atunci cand cei trei barbati s-au aruncat in aer, omorand 41 de persoane si ranind alte 239.

Cher si-a infuriat fanii cu mesajul postat pe Twitter dupa atentatul de la Ataturk

Cher si-a infuriat fanii pe Twitter cu o postare facuta imediat dupa atentatul terorist de pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Celebra artista a postat un mesaj in care a afirmat ca se roaga pentru.

FOTO. Ce scrie presa turca, dupa atentatul de pe aeroportul Ataturk

Presa turca a scris cu manie si indignare despre atentatul de marti noaptea, asupra aeroportului international Ataturk, soldat cu 36 de morti si aproximativ 150 de raniti, transmite BBC News.

Atentat la Istanbul: Zi de doliu national, miercuri, in Turcia

Autoritatile turce au decretat miercuri zi de doliu national dupa triplul atentat de la aeroportul international Ataturk din Istanbul, transmite France Presse, care citeaza informatii difuzate de un post de.

Ponta, in apropierea aeroportului Ataturk din Istanbul, la momentul atentatului. El urma sa ia un avion spre Bucuresti

Fostul premier Victor Ponta se afla in apropierea aeroportului Ataturk din Istanbul la momentul producerii atentatului. El urma sa se imbarce la bordul unui avion care trebuia sa decoleze la miezul noptii spre Bucuresti.

Liviu Iolu: Romani blocati in zona libera a Aeroportului Ataturk din Istanbul

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, a anuntat ca, la aceasta ora, un grup de romani sunt blocati in zona libera a Aeroportului Ataturk din Istanbul, iar o echipa consulara incearca sa ii preia.

Atentatul de pe aeroportul din Istanbul: Un nou bilant indica 41 de morti si 239 de raniti / Zi de doliu national in Turcia

Cel mai recent bilant oficial al triplului atentat terorist care a avut loc marti seara pe aeroportul din Istanbul indica 41 de morti si 239 de persoane ranite, anunta AFP. Turcia a decretat miercuri zi de doliu national.

Decizia luata de Tarom dupa atentatul terorist de la Ataturk

Operatorii aerieni Tarom si Air Serbia au anuntat decizii de reorganizare a programului de zbor spre Istanbul, in urma incidentelor soldate cu morti si sute de raniti in aeroportul Ataturk, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )