Libnet.ro
UNICEF

22:30

DOLIU in Romania! Unul dintre cei mai iNDRAGITI preoti a MURIT

B1 B1,
DOLIU in Romania! Unul dintre cei mai iNDRAGITI preoti a MURIT

Preotul Adrian Buric, parohul Parohiei Valea Ursului din Protopopiatul Roman, a incetat din viata la 47 de ani, in urma unui stop cardiorespirator. Preotul se afla intr-un supermarket, la cumparaturi, cand a a. continuă pe B1

Teatrul romanesc, in DOLIU! A MURIT unul dintre cei mai iNDRAGITI actori! Lacrimi si durere fara margini

Unul dintre cei mai faimosi actori ai Teatrului National din Cluj Napoca, Anton Tauf, a murit la varsta de 72 de ani, dupa o lupta lunga cu boala. El a jucat pe scena din Cluj mai bine de 50 de ani si a jucat .

[P] Cum a devenit Sustainalytics unul dintre cei mai mari angajatori din Romnia n domeniul economiei sustenabile

Sustainalytics, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania in domeniul economiei sustenabile isi continua expansiunea la nivel national si global, angajand specialisti in Bucuresti si Timisoara. Dupa opt ani de prezenta pe piata locala, in echipa Sustainalytics lucreaza peste 200 de persoane, in departamente de analiza, consultanta, solutii financiare sustenabile, dezvoltare software, economie, juridic, administrare si resurse umane.

Unul dintre cei mai implicati activisti civic din Romania: Din urma vin doar tineri avizi dupa faima si putere

Brasoveanul Radu Hossu se numara printre cei care au vrut sa ia atitudine inca din copilarie vizavi de derapajele societatii. Acum este unul dintre cei mai implicati activisti civic din Romania.

Mircea Cartarescu a primit Premiul Thomas Mann, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane

Scriitorul Mircea Cartarescu a primit, sambata seara, Premiul Thomas Mann 2018, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane. La ceremonia din orasul Lubeck au participat scriitorul si traducatorul Ernest Wichner care a tinut Laudatio, poetul si editorul Michael Kruger care a citit discursul de multumire, editorul austriac Herbert Ohrlinger si traducatoarea suedeza Inger Johansson. Scriitorul Mircea Cartarescu a scris pe pagina lui de Facebook ca la ceremonie au participat si presedintele Societatii Thomas Mann si primarul orasului Lubeck.

Business report: Bilantul autostrazilor nainte de venirea iernii: Strabag, Pizzarotti si Aktor raporteaza cele mai mari progrese pe santiere; Subventionarea bogatilor. Bucurestenii achita unul dintre cele mai mici preturi la gigacalorie; Cine sunt benefi

Cresterea dobanzilor a adus castiguri impresionante bancilor. in noua luni profiturile sunt mai mari decat in tot anul 2017. Profitul net al sistemului bancar la sfarsitul lunii septembrie 2018 a fost de 5,74 miliarde de lei. Cine creeaza si desfiinteaza locurile de munca din economie. Distrugerea creativa si distrugerea. Companiile noi si tinere au o contributie disproportionat de mare atat la creearea cat si la distrugerea locurilor de munca.

Lucrarile unuia dintre cei mai bine vanduti graficieni romani, expuse la Muzeul de Arta Vizuala din Galati

Expozitia In memoriam, marcheaza un deceniu de la moartea graficianului Marcel Chirnoaga, ale carui lucrari se regasesc in colectii publice si private din toata lumea. Cele mai cunoscute lucrari ale acestuia sunt gravurile din ciclul Apocalipsa, considerate de critici una dintre cele mai reusite cautari artistice ale chipului Raului.

SOC: A facut un NOU STOP CARDIAC si A MURIT! Medicii NU l-au putut SALVA! Romania, iN DOLIU!

Lumea muzicii este mai saraca acum. Romeo Talmaciu, unul dintre cei mai iubiti profesori de muzica din Vaslui, s-a stins din viata, joi dimineata. Din pacate, Talmaciu s-a stins la Spitalul Judetean de.

Adina Craciunescu, director de marketing Diana: Am investit 4-5 MIL euro in retehnologizare. Ne vom concentra mai mult si pe exporturi

Diana este unul dintre cei mai independenti retaileri de pe piata din Romania. A ajuns la 51 de magazine in 5 judete si planuieste noi deschideri. In plus, retailerul se afla in plin proces de retehnologizare, investitie care se ridica la 4-5 milioane.

Povestea bucatarului roman care a lansat un parfum comestibil si cea mai mare carte de bucate

Este unul dintre cei mai renumiti bucatari din Romania. Originar din Alba Iulia, chef Cosmin Ioan Toma este bucatar de centenar si cel care a lansat cea mai mare carte de bucate. Specialitatea sa este reinterpretarea retetelor vechi, iar astazi incercam sa aflam secretele gustului autentic romanesc.

JYSK inaugureaza un magazin in Roman si ajunge la o retea de 63 de magazine

JYSK Romania, unul dintre cei mai mari retaileri de mobila, decoratiuni si textile pentru casa din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugureaza cel de-al 63-lea magazin JYSK din tara la Roman. Deschiderea magazinului din strada Mihai.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )