Libnet.ro
UNICEF

11:01

Mircea Cartarescu a primit Premiul Thomas Mann, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane

Hotnews Hotnews,
 Mircea Cartarescu a primit Premiul Thomas Mann, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane

Scriitorul Mircea Cartarescu a primit, sambata seara, Premiul Thomas Mann 2018, unul dintre cele mai mari premii ale literaturii germane. La ceremonia din orasul Lubeck au participat scriitorul si traducatorul Ernest Wichner care a tinut Laudatio, poetul si editorul Michael Kruger care a citit discursul de multumire, editorul austriac Herbert Ohrlinger si traducatoarea suedeza Inger Johansson. Scriitorul Mircea Cartarescu a scris pe pagina lui de Facebook ca la ceremonie au participat si presedintele Societatii Thomas Mann si primarul orasului Lubeck. continuă pe Hotnews

Unul dintre cele sapte filme pierdute Oswald a fost gasit n Japonia. Arhiva Disney a confirmat ca filmul este autentic

Unul dintre cele mai vechi filme ale lui Walt Disney a fos Hotnews t descoperit in Japonia. Un istoric de anime a avut desenele animat vreme de 70 de ani inainte de a-si da seama ca este unul din sapte filme pierdute, scriu cei de la BBC.

[P] Cum a devenit Sustainalytics unul dintre cei mai mari angajatori din Romnia n domeniul economiei sustenabile

Sustainalytics, unul dintre cei mai mari angajatori din Romania in domeniul economiei sustenabile isi continua expansiunea la nivel national si global, angajand specialisti in Bucuresti si Timisoara. Dupa opt ani de prezenta pe piata locala, in echipa Sustainalytics lucreaza peste 200 de persoane, in departamente de analiza, consultanta, solutii financiare sustenabile, dezvoltare software, economie, juridic, administrare si resurse umane.

Livia David, unul dintre initiatorii memoriului prin care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime n munca: Ce poate determina un ministru sa te cheme de la sute de kilometri si apoi sa nu te primeasca?

Livia David, medic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova si unul dintre initiatorii memoriului semnat de peste 2. 000 de medici, in care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime in munca, a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum ea si inca doua doctorite - Laura Zarafin si Cristiana Oprita - care au mers la Ministerul Sanatatii pentru a depune memoriul si aveau promisiunea ca vor fi primite de Sorina Pintea au asteptat in zadar la usa ministrului Sanatatii. Ce poate determina un ministru sa te cheme de la cateva sute de kilometri si apoi sa nu te mai primeasca? a scris Livia David.

Livia Davidescu, unul dintre initiatorii memoriului prin care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime n munca: Ce poate determina un ministru sa te cheme de la sute de kilometri si apoi sa nu te primeasca?

Livia Davidescu, medic la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Craiova si unul dintre initiatorii memoriului semnat de peste 2. 000 de medici, in care se cere ca garzile medicilor sa fie recunoscute ca vechime in munca, a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum ea si inca doua doctorite - Laura Zarafin si Cristiana Oprita - care au mers la Ministerul Sanatatii pentru a depune memoriul si aveau promisiunea ca vor fi primite de Sorina Pintea au asteptat in zadar la usa ministrului Sanatatii. Ce poate determina un ministru sa te cheme de la cateva sute de kilometri si apoi sa nu te mai primeasca? a scris Livia Davidescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )