Libnet.ro
UNICEF

09:30

Doliu in sport! Un pusti in varsta de 13 ani a murit dupa ce a fost facut KO intr-un meci de kickboxing

Antena3 Antena3,
Doliu in sport! Un pusti in varsta de 13 ani a murit dupa ce a fost facut KO intr-un meci de kickboxing

Un adolescent de 13 ani a murit dupa ce a fost facut KO intr-un meci de kickboxing desfasurat in capitala Thailandei, scrie DPA. Decesul a fost anuntat de reprezentantii spitalului unde baiatul a fost transpo. continuă pe Antena3

Tragedie intr-un sat din Arad! O adolescenta de 17 ani a murit dupa ce a fost lovita de doua masini

Mihaela si-a pierdut viata la varsta de 17 ani, dupa ce a fost aruncata de pe trecerea de pietoni, chiar in fata unui autoturism. Incidentul tragic s-a petrecut in Bocsig. Tanara traversa.

Tragedie fara margini pentru o famile. Bebelusul lor a murit dupa ce medicii au refuzat sa il interneze. Copilasul inghitise o baterie

O fetita a murit dupa ce a inghitit o baterie de ceas. Parintii bebelusului au facut investigatii serioase dupa ce copila a incepu sa vomita si sa aiba dureri in piept, insa nimic nu s-a descoperit la.

Prahova: Primar care ar fi avut relatii cu o fata de 13 ani si ar fi santajat-o cu imagini compromitatoare, trimis n judecata

Primarul din Sotrile, judetul Prahova, banuit ca a avut o relatie cu o fata de 13 ani, iar cand aceasta a refuzat sa mai continue relatia, a santajat-o cu imagini compromitatoare, a fost trimis in judecata, transmite Mediafax.

Tragedie in Maramures! Un sofer a murit dupa ce a intrat cu masina intr-un stalp

Tragedie pe o sosea din judetul Maramures! Un barbat de 50 de ani a murit dupa ce masina pe care o conducea a derapat si s-a izbit violent de un stalp din beton. Salvatorii au intervenit imediat.

Soc in Romania! A MURIT dupa ce si-a facut un SELFIE! Este vorba chiar despre el...

Un adolescent a murit electrocutat, marti, dupa ce s-a urcat pe un vagon din Gara Onesti, judetul Bacau, pentru a face un selfie. Potrivit martorilor, baiatul se urcase pe tren pentru a-si face un selfie cu.

Sotul dansatoarei care a murit dupa ce s-a prabusit la un spectacol din Arad, mesaj ravasitor: imi doresc mult sa...

Sotul dansatoarei care s-a prabusit in timpul unui spectacol din Sebis, Arad, a transmis un mesaj pe contul de Facebook, dupa ce a aflat cumplita veste. Aseara 09. 2018 scumpa mea sotie s-a stins din.

Caz socant: Un barbat din Marea Britanie a murit dupa ce a fost muscat de o pisica

Un barbat a murit dupa ce a fost muscat de o pisica, in timp ce se afla in vacanta in Maroc. Dupa muscatura animalului, barbatul originar din Marea Britanie a facut rabie si a murit, informeaza.

Un copil de 13 ani este cautat de Politie. A fugit dintr-un centru de plasament

Politistii din Campina au fost sesizati despre faptul ca Alexandru Florin Colt, de 13 ani, din comuna Salcia, a plecat voluntar dintr-un centru de plasament din Campina si nu a mai revenit.

DOLIU! Tanara impuscata de iubit in Mahmudia a murit dupa 5 zile de agonie

Tanara din Mahmudia, in varsta de 33 de ani, care a fost impuscata de iubit in urma cu cinci zile, s-a stins din viata la Sectia Terapie Intensiva a Spitalului de Urgenta Tulcea. Aceasta a fost grav.

Situatie socanta in Barlad. O femeie a murit dupa ce s-a aruncat in gol de la balconul unui spital

O femeie in varsta de 73 de ani, din localitatea Ciocani, era internata la spitalul din Barlad, fiind sub tratament dupa ce a suferit un accident vascular cerebral. Femeia de 73 de ani era sub tratament.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )