Libnet.ro
UNICEF

01:05

Doliu in teatrul romanesc. Actrita Giliola Motoi a incetat din viata

B1 B1,
Doliu in teatrul romanesc. Actrita Giliola Motoi a incetat din viata

Doliu in teatrul romanesc. Actrita Giliola Motoi a incetat din viata, vineri, la varsta de 47 de ani. Giliola Motoi era actrita la Teatrul National I. continuă pe B1

Actrita Giliola Motoi va fi inmormantata luni, la Cimitirul Sfanta Vineri

Actrita Giliola Motoi, care a murit la varsta de 47 de ani, va fi inmormantata luni, la Cimitirul Sfanta Vineri. Teatrul National 'I. Caragiale' se desparte de o cunoscuta.

Actrita Giliola Motoi a murit la varsta de 47 de ani. Vaduva lui George Motoi va fi inmormantata alaturi de acesta

Giliola Motoi a murit vineri seara, la numai 47 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Actrita a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, ea a fost casatorita cu marele actor George Motoi, de la a carui disparitie au trecut doi ani.

Vesti de ultima ora despre celebra actrita din Romania care a murit la doar 47 de ani

Actrita Giliola Motoi, care a murit la varsta de 47 de ani, va fi inmormantata luni, la Cimitirul Sfanta Vineri. Teatrul National I. Caragiale se desparte de o cunoscuta.

Giliola Motoi, actrita la Teatrul National din Bucuresti, a murit la varsta de 47 de ani

Giliola Motoi, actrita a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, a murit vineri, la varsta de 47 de ani, au anuntat reprezentantii TNB, citati de News. ro. Giliola Motoi a fost casatorita cu actorul George Motoi, care a murit in anul 2015.

Soc in teatrul romanesc. O mare actrita a murit. Era sotia unui alt mare actor urias

Giliola Motoi a murit vineri seara, la numai 47 de ani, in urma unui stop cardio-respirator. Actrita a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, ea a fost casatorita cu marele actor.

Marilyn Manson, in doliu: A pierdut cea mai importanta persoana din viata sa (FOTO)

Veste trista in viata artistului Marilyn Manson. Tatal artistului, Hugh Warner, a incetat din viata. Informatia a fost oferita de artist pe Instagram, acolo unde a postat o fotografie cu el de.

Veste tragica! O indragita actrita s-a stins din viata (VIDEO)

Actrita Carol Lee Scott s-a stins din viata la varsta de 74 de ani lasandu-si toti apropiatii in stare de soc. Actrita este cunoscuta pentru rolurile negative pe care le-a interpretat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )